| Anamaria2122222 a întrebat:

Am o problemă și chiar am nevoie de niste sfaturi și păreri serioase va rog. Este posibil sa ai menstruație regulata și normală și să fii însărcinată? De acum 4 luni de când am făcut dragoste observat niste schimbari și nu știu dacă sunt paranoica sau nu. Menstruația îmi vine regulat, dar am observat că burta mea s-a mărit puțin în special în partea de jos și în plus seara simt un fel de bătăi de inimă în zona abdominala (de o luna ). Acum o lună am avut și o infecție urinară care a trecut Intr o săptămână după medicamentație. Sunt destul de speriată și mă gândesc incontinuu la asta.

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
6 răspunsuri:
| corbulalbrosu a răspuns:

Totul se poate rezolva extrem de simplu, prin efectuarea unui test de sarcina. Rezultatul obtinut va fi in mod foarte sigur valid, valabil si corect in proportie de 99-100% daca va fi efectuat conform indicatiilor precizate in urmatorul film educational :
https://www.youtube.com/watch?v=aWIpgoDTknk
Acele batai ''de inima'' pe care le simti in abdomen reprezinta intr-adevar ecoul batailor inimii care sunt transmise prin sangele pompat in aorta abdominala. Multa sanatate!

| idonttgiveafuck a răspuns:

Nu.nu poti avea menstruatiep peste sarcina!

| Anamaria2122222 explică:

Am tot auzit fete care ziceau că au avut menstruație și chestii de genul și mă gândesc incontinuu la asta.

| Anamaria2122222 explică:

Pulsul este același cu bătăile pe care le aud. Poate nu are aceași intensitate, dar este același ritm