anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o problema si doresc un sfat, am 16 ani si un bun prieten de al meu la fel are 16 ani, problema e ca el are prietena dar se saruta cu mine, dintr-o greseala am facut si petting cu el, el mi-a spus caa doreste sa faca sex cu mine, iar eu i-am spus cand voi avea 17 ani, iar el a spus si la 16 ani e bine... nu stiu ce sa fac, eu sunt virgina.
Ajutati-ma, credeti ca se foloseste de mine?

15 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Se foloseste pentru placere sexuala, asa cum si tu te folosesti de el pentru acelasi motiv. Ti-a aratat clar ca nu are sentimente pentru tine (are prietena, la care nu renunta) si ca nu ii pasa deloc de tine (stie ca e periculos pentru tine sa faci sex la o varsta atat de mica, dar a spus clar ca nu-i pasa). E păcat ca la varsta ta esti doar un obiect sexual pentru placerile diversilor barbati si nu iti cauti un prieten care sa te respecte, sa te iubeasca, alaturi de care sa te simti valoroasa nu folosita. Dar atata timp cat tie iti place situatia asta, in care esti doar femeia folosita pentru sex si placere, e alegerea ta. Doar sa nu ajungi sa ai pretentii mai mari, fiindca vei suferi inutil.

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Cel putin pana dupa 18 ani si bacul luat, limiteaza-te la Petting!
Mare atentie la igiena manuala, sa fie impecabila inainte, pentru a nu risca infectii genitale!

| RAY a răspuns:

Toti barbati vor sex pana dau de iubire si toate femeile vor iubire pana dau de dragoste, adica vreau sa spun ca da se foloseste de tine baiatul e badboy genul care va place voua, se foloseste de tine pentru sex, cu toti ne folosim de alti pentru nevoile noastre

| Violleta2022 a răspuns:

Deci tu nu ai nici o vina in situatia asta, tu esti de lemn? Cum este posibil sa-i gasesti lui vina, cand tu esti cea care accepta?
Eu nu cred ca se foloseste de tine, eu cred ca profita din plin de prostia ta!

| Laviniea a răspuns (pentru Violleta2022):

I-am scris pe Facebook de tot ce s-a intamplat si ca imi cer scuze, iar el m-ia raspuns de ce scriu asta si ca ce s-a intamplat cu mine, si caa data viitoare s-a ma pregatesc de mai mult.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Laviniea):

Pe tine te manaca rau de tot in poponet!
Nu prea te ajuta capoul asa-i?
Ala ii spune clar ca vrea sex cu tine, tu spui ca nu, dar te duci dupa el si faci ce-ti spune, in plus, mentionezi ca nu ai vrut, dar ca ai cazut... vezi sa nu cazi de data asta cu picioarele desfacute, ca peste 9 luni ii pui mamei un copilas in brate!

| corbulalbrosu a răspuns:

Tu esti cea care iti poti da seama daca esti sau nu pregatita sa-ti incepi viata sexuala dar mai ales cu cineva care s-ar putea ca intreaga viata sa ramana un "prieten bun" si nimic altceva. Daca consideri sau esti convinsa ca ulterior dezvirginarii, nu vor apare regrete ca ti-ai oferit si pierdut virginitatea cu o persoana indragita si care este probabil si agreata/iubita de tine in taina ai putea incerca. Insa ar fi indicat sa te gandesti foarte bine si nu o singura data daca chiar merita sa faci un astfel de pas in acest moment si in coditiile actuale. Virginitatea se pierde doar o singura data. Multa sanatate!

| mihai69 a răspuns:

Nu cred. Sunt chiar sigur. Dar dacă (și) ție îți place, ce importanță are?!?

| UnBroken2016 a răspuns:

rolling on the floor)))) Cum naiba ajunge cineva sa faca "din greseala " petting cu cineva? Imi imaginez peste cativa ani daca o sa iti inseli iubitul / sotul. "NU pisi, asta a ajuns din greseala peste mine " laughing.

| Steam321 a răspuns:

Da s-a cu tine numai pentru sex dacă ești frumoasa

| CinVasileeee a răspuns:

Sa nu faci prostia asta ca ai sa regreti! bafta

| Biu009 a răspuns:

Stai, el are prietena dar face asta cu tine?laughing

| Laviniea a răspuns (pentru Biu009):

Da eu l-am intrebat de ce face el asta el mia raspus caaa sunt mai dulce si mai buna eu cred ca el ma vrajeste

| Biu009 a răspuns (pentru Laviniea):

Normal ca te vrajeste. Si pe tine si pe iubita lui. Mama ce i-as bate pe toti astia ce cred ca pot sa se joace cu fetele mai prostute

| CrystyCRS a răspuns:

Nu se foloseste, fa sex cu el!