| Kitty0 a întrebat:

Am o problema si eu.DE ceva vreme imi place de un tip.Mereu cand ma vede vine ma imbartiseaza, ma pup si multe altele.Dar faza e ca de o sapt e cu o fta (mai mica decat el cu 3 ani )SI stiu ca ma place deoarece mi-au spus cei mai buni prieteni ai lui.Dar nu inteleg de ce nu vrea sa-mi spuna k are prietena. CE sa fac? sa incerc sa vb cu el? sau nu stiu.
Va roooog.
FUNDA :*

Răspuns Câştigător
| eu4you a răspuns:

Parerea mea e ca ar trebui sa nu ai incredere in ce spun altii pana nu iti spune el daca te place sau nu... ma rog, poate prietenii tai il cunosc si pe el si poate au dreptate. Iar daca tu spui ca el chiar te place, sta cu fata aia ca sa te faca geloasa, sau ca sa isi mai omoare timpul pana sa stea cu tine. Eu zic sa nu faci nimic, decat sa astepti, si sa nu cumva sa FACI GRESEALA SA II SPUI CA IL PLACI. Crede-ma, am facut si eu asta.

| Kitty0 explică (pentru eu4you):

Mersssiiii mult... sper sa reusesc big grin

| Kitty0 explică (pentru eu4you):

Eu4you trimite-mi si mie idul tau prin msj big grin

4 răspunsuri:
| τττ a răspuns:

Bună.
Dacă are iubită nu prea cred că e îndrăgostit de tine.
Poate ești tu foarte îndrăgostită și de aia ai această senzație.
Sau, pur și simplu, a fost îndrăgostit de tine înainte de a fi cu acea tipă.
Pa, pa.

| Ivanovicius a răspuns:

Parerea mea e aceasta: El este acum cu acea fata deoarece astepta un raspuns de la tine mai repede. El a facut primul pas si tu nu i-ai raspuns. Poate ca n-a mai avut rabdare si te-a uitat. Ar trebui sa vorbesti cu el sa vezi care-i faza. Noroc!