Încearcă să lași în urmă stările astea negative cumva. Crede-mă că vei găsi afecțiunea de care ai nevoie, iar când o vei face vei fi în al 9-lea cer. Trebuie doar să fii puternică.
Am trecut și eu prin așa ceva. Nici eu nu mă înțelegeam. Obișnuiam să fiu dură cu mine, spunându-mi că dramatizez și am prea multe pretenții, dar în realitate e ceva perfect normal. Suntem oameni până la urmă.
Multumesc frumos de sfaturi. Probabil acum e tarziu dar acum sunt fericita, in al noualea cer..cum ai zis tu. La cateva zile dupa aceasta postare am gasit un barbat extraordinar( sau m-a gasit el pe mine) si de atunci suntem impreuna si fericiti.
Mă bucur mult! E ok, și eu am intrat pe TPU după 2 ani.
Buna. Imi pare rau ca treci prin asa ceva... cred ca ai nevoie numai de timp pana iti trece. Intr-o zi o sa iti gasesti si tu unul. Ai 23 ani si nu e prea tarziu, mai sunt si alti oameni care si-au intalnit sufletul pereche de abia la 30 ani.
Buna mi.ar face placere sa te cunosc. Daca ai placerea si vrei sa vorbim astept un mesaj de la tine
Buna stiu ca am lasat mesaj la intrebarea ta. Eu nu iti pot trimite mesaj in privat daca vrei sa vorbim imi pot da un mesaj cu Facebook tau sau cu o adresa de skype
Mutubal întreabă: