Eu cred ca nu ai crezut pe cine trebuie la un moment dat...in fine, te sfatuiesc sa ii dai o sansa, mai ales ca deja ai evitat asta o data cand el vroia sa va impacati. Ce ai de pierdut? Daca baiatul e sincer ai numai de castigat!
Raspunsul sicer? - Daca ati trecut prin atatea si tot voi ati ramas, poate merita o sansa, vezi daca intr-adevar va potriviti!
Raspunsul since-sincer? - O sa va tot schimbati in continuare ca personalitate, o sa va tot despartiti si impacati crezand ca "de data asta o sa mearga"...Mai pe scurt, copilarii! Iar cand veti ajunge la adevaratele sentimente veti rade de ce faceti acum .
Nu e bine ca ai crezut barfele alea.trebuia sa crezi cand aveai dovezi.
acum puteti sa va impacati linistiti
Eu cred că te place. că te iubeşte.
băieţii să ştii că în general nu prea se roagă de o fată, dar faptul că l'ai ignorat în tot acest timp, l-a făcut nebun după tine şi l-a făcut să realizeze că nu prea poate sta fără tine.
de ce să nu îi mai dai o şansă?
totuşi cred, că şi colegul acela al lui, care ai mai şi spus că te place, a cam minţit sau exagerat.
eu te înţeleg, ştiu că îţi e mai greu să îi dai încă o şansă, dar poate chiar te iubeşte, te'ai gândit? poate... vrea să îţi demonstreze că e altfel.
încearcă. nu ai ce pierde.
vezi doar să rămâi mai indiferetă. o să îl atragi din ce în ce mai mult. BAFTĂĂ :*:*:*:*:*:*
M-ai dai o sansa!:X Si mie mi s-a intamplat la fel cu un ti care ma placea, si inca ma place! Eu crezand ca este "cel m-ai bun prieten al meu" i-am spus ca-mi placea dee un prieten de-al lui! Si atunci a inceput sa-mi zica, ca tipu' ala nu maplace, ca place o tipa mai mare ca el si ca n-am sanse cu el. Si cand am vorbit cu tipul care-mi place, mi-a spus ca erau numai minciuni si ca nu-i place de nici o tipa! Deci vroia sa ma faca sa nu-mi m-ai placa de el:X!
Deci, eu cred ca "prietenul asta al vostru" vrea sa bage zanzanie in relatia voastra, si cred ca nu se merita sa suferi degeaba fara sa ai nici macar o proba concreta cum ca el te-ar fi inselat!
Te pup:X! Si sa-mi spui cum a continuat povestea!:*:X
Iti spun din experienta : niciodata sa nu ai incredere in barbati. Dar uneori se faca totusi de au dreptate. Numai inima ta poate decide daca sa il pastreze sau nu.
Aici depinde si de tine marya... daca vrei sa te impaci cu el fa-o, nu te opreste nimeni... oricum iti urez succes ^_^
Mai mult de 15 ani nai si cred ca si prietenul tau ii la fel...traiesti intr-o perioada intensa si foarte stupida a vietii, probabil ca te vei maturiza si vei ajunge o pitipoanca...tu doar lasa totul sa mearga de la sine