Daca vrei cu adevarat sa treci peste o fosta relatie trebuie sa rupi absolut toate legaturile el incepand cu numarul de telefon si terminand cu pagina de facebook. Daca vrei ca trecutul sa ramana trecut si sa nu-ti mai faci rau singura ar trebui sa accepti situatia si sa-ti lasi sansa de a trece cu adevarat mai departe.
Te poti obisnui cu ideea,doar ca trebuie sa ai rabdare. Nu il mai cauta,nu mai incerca sa fii cu el,pentru ca stii ce se va intampla daca veti fi impreuna,si tot tu vei fi cea care sufera. Nu il mai suna, nu ii mai da mesaje, ai si tu orgoliul tau, dupa ce ca el te-a inselat, tot tu sa il cauti?
Buna..Eu te sfatuiesc sa nu-l mai cauti deloc, si sa vezi daca te cauta el. Daca te cauta inseamna ca ii mai pasa de tine, si inseamna ca tine neaparat sa ramana amicul tau, daca nu mai va impacati . Aici iti trebuie putin orgoliu, si sa fii tare.Baiatul trebuie sa caute fata. Ai grije :*
Trec prin aceeasi situatie ca si tine si stiu ce simti doar ca la mine situatia e invers, eu sunt cea care nu mai vrea relatie si el spera sa ne impacam.Eu sunt incapatanata si nu vreau sa ne impacam pentru ca nu mai vreau sa fim impreuna desi il iubesc enorm.Asta e, trecem peste.
In locul tau as lasa lucrurile asa cum sunt si daca va vrea sa se impace cu tine, se va intoarce singur.Fortand lucrurile, amintind de trecut, nu faci nimic, crede-ma O sa sufoci baiatul si o sa fuga de tine.
Sper ca te-am ajutat.