Nu trebuie sa te grabesti, esti inca copil, daca te iubeste te va astepta si mai mult de un an, la varsta asta ar trebui sa va ganditi si voi la altceva nu numai la sex, nu stiu incercati sa faceti si voi ceva dar fara penetrare, doar sa va sarutati si sa va luati in brate pentru restul o sa aveti timp. parerea mea
Bună.
Mai lasă timpul să treacă, nu ai de ce te grăbi.
Îi poți spune foarte frumos că ai vrut să-l faci să mai uite puțin de necaz nu că ți-ai luat și un angajament față de el.
În momentul când vrei să faci dragoste cu cineva, trebuie să vină din suflet, nu să ceri că așa este ceva mecanic, la comandă, un semiviol.
Pa, pa.
Nu lasa dragostea sa te orbeasca, asta e se intampla sa sufere insa esti prea mica pentru asa ceva, si eu cred ca n-ar trebui s-o faci chiar daca ai simtii nevoie, esti inca prea mica, repet, si nu are rost, poate se foloseste de faptul ca sufera pentru a obtine ce vrea.Nu face ceva gresit, nu te culca cu el, simt c-ai face orice sa-l faci fericit. dar fa ceva de care sa nu-ti para rau sau ceva ce poti face
Ia si fa-o cu el, daca tot il iubesti de ce nu?
gandeste-te ca oricum si el e virgin, si daca zice cuiva dupa ce atiz facut, faci misto de el ca nu stia, ca era virgin si nu stiu ce
mai bine invetzi de mica cum se face treaba buna
Pai spune-i ca nu esti pregatita si ca nu mai suportai sa-l vezi trist. Spune-i ca vrei asta dar esti inca prea mica si nu esti pregatita! Daca te iubeste cu adevarat va intelege!
Da mihaela. te iubeste enorm de mult.mai mult de la brau in jos.si nu numai pe tine.ci pe toate gastele care pun botul la vrajeala. ia zii asa; ma vreau, dar trebuie sa discut cu parintii, ca vreau sa-mi incep viata sexuala cu tine.sa vezi ce va fugi baiatul tau ca numa de iubire nu-si aduce aminte. tu incearca numai.macar vezi cat de mult te iubeste.si daca spune ca e de acord, ii zici ca vor parintii tai sa-l cunoasca, doar va iubiti.nu faceti nimic rau sau gresit.si te vei lamuri.