| daria1482817171667 a întrebat:

Buna! Am o problema si nu stiu daca e nevoie sa iau pastila de a 2 a zi..eu si iubitul meu am facut sex de 2 ori in aceeasi seara, prima data am facut o protejat dar a doua oara nu, problema este ca a doua oara a fost la distanta de 2/3 min timp in care el doar s-a sters cu un servetel, am mai fost in situatia asta dar atunci eram pe stop si nu eram asa panicata…acum mai sunt si la ovulatie, avem amandoi 20 ani si sincer nu ne dorim sa ajungem parinti asa devreme…???? deci voi ce ziceti, e cazul sa iau pastila sau nu?

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| dullcat a răspuns:

Daca nu va doriti copii de ce nu folositi prezervativ?

| VoidEternal a răspuns:

A ejaculat a doua oară?

Chiar și dacă nu, dacă erai la ovulație, mai bine iei pastila de a doua zi.

Pe viitor, ca să te poate penetra fara prezervativ, trebuie sa fie spălat bine cu apă și gel de dus, și să fi urinat după ultima ejaculare.

| Robert2526 a răspuns:

Daca as fi in situatia ta, as lua pastila de a doua zi, ati facut o tampenie happy

| FindMyName a răspuns:

Ia pastila de a doua zi.
Îți explic și de ce: ați făcut de doua ori, ok? Bun, prima dată sigur s-a excitat și a ejaculat. A doua oară de cât ca s-a șters, nu a rezolvat nimic, pentru ca mai avea pe țeavă lichid și poate a dat în tine o picatură-două.

| Strutzy a răspuns:

''sincer nu ne dorim sa ajungem parinti asa devreme''. Veti ajunge. Cu siguranta. De va zgarciti la 0, 75 lei? Atat costa un prezervativ. Plus ca unul care nu-i in stare sa aiba grija de o familie nu trebuie sa aiba acces la pasarica.