| Zdubb a întrebat:

Am o problema si nu vreau sa intru prea mult in detalii.Am vorbit aseara cu iubitul meu si am ajuns la un subiect care pe mine ma cam deranjeaza.El imi spune ca ma iubeste (cica)etc, dar aseara mi-a dat dovada ca nu.Mi-a spus ca spera sa nu ma supar daca voi auzii de la prietenii lui ca s-a culcat cu altele...deci nu poate traii fara....mda.Daca ma iubeste, trebuie sa ma astepte, nu?! Voi ce credeti?

18 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Teoretic ai putina dreptate, practic nu ai deloc. Atunci cand vei mai creste iti vei da seama de acest lucru, dar si de sensul real al unor cuvinte pe care cu lejeritate le rostesti acum.

| fotbalistata a răspuns:

Iubirea o vei cunoaste mult mai tarziu. poate ca iti spune aceste vorbe doaar ca sa ii cedezi tu mai repede.nu fi bleguta!

| Picasso a răspuns:

Oooo daaaa, in sfarsit o fata care gandeste delicat! Apreciez asta la tine! Da poti sa il faci sa astepte pana ajunge in baston happy tongue, in fine in cele din urma toot acolo se va ajunge, poate ca nu cu tine, sau cine stie! Important e sa ai capul pe umeri!
Bai, voi fetele astea inabordabile puteti face cam ce vreti cu un baiat "aprins", jukti`va cu el! Sau poti sa te lasi dusa de val, si vei afla cum sta treaba, in cele din urma toti visam la scene romantice sau etc!
In fine!
Sa fi cu minte cu cuminte! >big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ai zis nimic bine din ce ai zis, Barbatii' sunt inebuniti dupa sex cum ar trebui oricine sa fie practic e placerea cea mai mare, e ok tu esti prietena lui. Te iubeste dar nu poti sa il fortezi a nu se culca cu altele, este din instinct, sexul trebuie, tu nu pari a fi o inculta de aici imi dau seama ca realizezi ca el nu mai este virgin si ca si-a tras-o cu altele. Si ce ai tu cu prietenii lui? trebuie sa vorbiti sa ii accepti sa le placa si lor de tine pentru ca am cunoscut tipe care nu vor sa iasa cu iubitii lor din cauza pritenilor lor, ele vor sa fie singure cu ei sub clar de luna. Nu mai exista dadacirea aceea, mi-se pare aiurea. Daca il accepti bine daca nu, asta-i viata.

| SpitalulDeGlumeti a răspuns (pentru anonim_4396):

De unde sti tu, cati ani ai?

| Demonull a răspuns:

Ne tragem din animale deci avem nevoi, reproducerea e o nevoie.sexul
Insa am fost numiti OAMENI, pentru ca am fost ''dotati'' cu ratiune. toti doar ca unii nu si-au activat-o, cazul prietenului tau.
Pai, ce pot spune gagicutu asta al tau sta cu tine pentru ca e la moda sa ai pe cineva, cica dar face sex cu altele pentru ca e un animal happy
Pai..paraseste-l.''Iubirea''asa o stare trecatoare cum e..trebuie sa o dovedesti prin fapte! nu prin vorbe goale...astea nu valoreaza nimic, doar iluzii, iluzii!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru SpitalulDeGlumeti):

Destul incat sa fi experimentat.

| Alcyon a răspuns:

Ca esti cam naivuta. El iti spune de la obraz ca te-nsala si tu inghiti totul. Un baiat care iubeste o fata, nici nu se gandeste sa se culce cu altele. Cum adica nu rezista fara sex? Pai ce, e un animal in calduri si nu se poate controla? Daca nu mai rezisti, mai exista si "manuela". Oricum, nu-ti inseli prietena, de care cica esti indragostit. Eu cred ca ti-a spus chestiile alea, ca sa-ti forteze intr-un fel mana si sa accepti sa te culci cu el. Sa nu faci greseala sa-i cedezi, daca tu nu-ti doresti cu adevarat asta. Sexul se face de comun acord.

| Cristiann25 a răspuns:

Fato esti cu capul? Cat vrei sa te astepte bietul baiat? Unele dintre voi(fetele) aveti niste idei in cap ca acum 100 de ani.Normal ca are si baiatul nevoie de ceva si pe mine unul nici ca m-ar interesa daca te-ai supara tu sau nu atata timp cat ma pui sa te astept nu stiu cat timp.Foarte bine face sa-mi dai numarul lui sa-l felicit! Sunteti doar niste copile. Daca nu sunteti in stare de o relatie sa oferiti tot ce trebuie nu va mai bagati ca decat va plangeti ca fraierele ca sunt nu stiu cum baietii.

| Maria9Maria a răspuns:

Evident ca trebuie sa te astepte... asta in cazul in care te iubeste! Insa, daca nu te iubeste, face cum fac majoritatea barbatilor atunci cand sunt refuzati, nu-ti va mai raspunde la telefon si te va mai si jigni! Barbatii sunt prin natura lor, niste fiinte disperate dupa sex! Sfatul meu este sa nu dai curs discutiilor legate de sex si sa le dai "papucii" chiar tu atunci cand ti-se propune ceva indecent! De-al de "*** si du-te" la orice colt de strada intalnim... nu putem intalni acei barbati romantici, fideli, respectuosi si rabdatori cu noi! Asa ca, eu iti spun sa il lasi in pace si sa-ti vezi de drumul tau in viata! SUCCES!

| Lorena7712 a răspuns:

Buna.
Baietii asta vor, practic. Daca stiai ca asa se va intampla, mai bine nu te aventurai in relatia asta. Dar... Si o prietena de a mea a fost in situatia ta. Insa relatia nu a durat mult. Iubirea o castigi cu greu si o poti pierde intr-o fractiune de secunda.
Stiu genul de baietii carora le spui ca nu si atunci prefera sa nu mai aveti o relatie. oh go on Nu pune la suflet tot ce auzi de la un baiat.batting eyelashes
Sper ca te-am ajutat.

| Mariuuuk a răspuns:

Logic.Ma iubesti, ti-o tii in pantaloni, nu am inteles, esti la cheremul lui? Nu.Ma iubesti, asteapta. Daca vrei sa-l aburesti, spune-i ca 80% din femeile care au facut cancer de col uterin si-au inceput viata sexuala inainte de 19 ani,daca ai sub, si daca ai peste, spune-i ca nu ai facut vaccinul si ca ti-e frica, daca a mai avut altele, sa nu aiba cumva vreo boala. Pupici. :*

| MetalHead04 a răspuns:

Pai,depinde si cati ani avetithinking adica teoretic nu prea ar fi corect sa te insele, zic si eu, dar practic daca esti cu el si il pui sa astepte nu stiu cat are nevoithinking deci nu stiu ce sa zic.

Minti cu m mare de tipar

anonim_4396

Daca as mintii ai avea mai multe funde decat mine.

Bineeeee, sa zicem ca ti-ai inceput viata sexuala, da? ai fi atat de fraiera, daca ai fi atrasa de alt baiat si n-ai rezista pana nu te-ai culca cu el( o singura data din curiozitate) fara a pune sentiment, sa spui la prietene/prieteni?

anonim_4396

In primul rand nu am prieteni. In al doilea rand nu exista prieteni ci doar grupuri de ajutoare.

Da-ti seama la vorba ca reiese o mare orgie din ceea ce zici