Singura persoana care poate sa faca o conexiune intre aceste doua lucruri esti tu.
Daca tu crezi ca una afecteaza pe cealalta atunci asa se va intampla.
Nu ai gasit asa ceva pentru ca nu exista aceasta legatura. In general un experiment se face cand toate celelalte conditii raman la fel. dar cum acest lucru nu se poate intampla decat in laboratoare eu zic sa iti faci mai putine griji si sa reduci stresul.
Nu cred ca ai asa ceva din cauza masturbarii, daca vrei sa mai vb.da add la mrns_adrian
Stai linistita nu iti face griji din cauza asta ..cosurile apar de la pupertate.te maturizezi.asa apare la toate fetele..eu iti zic sa nu iti faci griji ..ca majortatea fetelor se masturbeaza in ziua de azi.
Nu cred ca masturbarea are vreo legatura cu aparitia cosurilor si a punctelor negre.mai degraba are legatura cu varsta ta, cu pubertatea. oricum unii adolescenti au acnee pronuntata, altii foarte putin, depinde si de tenul pe care il ai.eu nu cred ca daca renunti la masturbare iti dispar cosurile si punctele negre.incearca produsele pentru ten gras.bafta!
Nu are nici o legatura masturbatul cu acele cosuri care te deranjaza. Cosurile ti-au aparut din cauza ca ai tenul gras.Mergi la un dermatolog sa iti recomande un tratament.
Dar nu este corect -_-
Eu am cosuri si colegele mele nu au!
Stii de ce? PENTRU CA ELE NU FAC CE FAC EU.
Pentru acnee, cosuri...foloseste zynerit,este foarte bun,deoarece esti la varsta pubertatii iti apar cosuri, etc, deoarece asa este normal, deci sfatul meu este daca te lupsti cu, cosurile si chestii de genul foloseste zynerit.Maturbarea nu cred ca are vreo legatura cu cosurile si punctele negre, asa ca stai lin
fefe_3040 întreabă: