Tu l-ai oprit de atea ori,el te-a oprit o singura data si te superi? Asa cum tu aveai nelinistile tale si-l opreai,asa le are si el pe ale lui. Posibil,in momentul in care si-a dat seama ca ACUM chiar se va intampla,sa se fi speriat.E o mare raspundere pentru un baiat,daca n-o sa-ti placa, daca o sa te doara, daca...sute de daca.Asteapta pana veti fi pregatiti amandoi, nu ai motiv de graba, sa stii.Lucrul asta il vei face foarte multi ani din viata ta...Mult noroc.
E important de stiut cum s-a comportat in zilele ulterioare acestui eveniment.
Nu te iubeste, i-ai parut o fata buna si nu vrea sa isi bata joc de tine! sau vroia sa rada de tine :-J
Mai bine vb cu el si poate a vrut sa zica alceva sau ai inteles u greasit cel mai bine vb si lamuriti pentru ca daca iti ziceam,, aaa nu te iubeste lasa-l,, nu te ajuta mai ales ca u il iubesti Succes:X
Dar nu ma grabesc pur si simplu nici nu vroiam de fapt ca am vr sa o faq pentru prima oara cu baiatu care il iubesc dar eu aveam in kp ca vr sa o fq doar cu cel care voi ramane in fine
Problema e ca el nu radea chiar vorbea serios si eu incepusem sa plang si ma lua si ma pupa p frunte si zicea sa ma potolesc ca nu am facut nimic
Tu iai spus de multe ori stop. odata macar poate sa-ti spuna si el.si in legataura ca vrea sau ca nu vrea este nehotarat.asa ca mai lasati sa treaca putsi timp dar daca aveti ocazia eu zic sa nu ezitati
Pai.sincer sunt de parere ca doar rade de tine. Daca te iubea cu adevarat nu folosea cuvintele astea de prost gust, iti zicea ceva mult mai romantic si. tine minte: daca cineva iti spune sa nu faci ceva, inseamna ca vrea sa faci acel lucru.Nu iti spunse ca nu face misto de tine pai te trimitea acasa.
Succes
Si tine minte: Baietzii sunt niste porci
Sincer...eu cred ca nu prea vrea.adica cred ca a facut misto de tine daca zici ca a spus "nu vreau sa imi bat joc de tine. du-te acasa". daca a folosit cuvintele astea, ori are pe altcineva in particular, ori nu te mai place, ori a facut mereu misto de tine. una dintre aceste trei variante este sigur asa ca sfatu meu este sa il lasi in pace si sa tegandesti la altcineva...dar daca chiar il iubesti si nu poti sa te desparti de el, sa discuti cu el fata-n-fata despre ceea ce a facut si de ce a facut asta. daca se-ntampla ceva rau, sa scrii din nou la TPU si eu iti voi raspunde
Belingot întreabă: