| Melindutza a întrebat:

Am o problema si sper sa ma puteti ajuta: imi place un baiat. il vad aproape in fiecare pauza [e cu un an mai mare ca mine], dar el nici nu ma baga in seama. si pe mess cand il intreb ce face tot timpul imi zice "DnD" desi nu e asa. Ce sa fac? Si daca asa, cum sa nu`mi mai placa? Help Me! puppy dog eyes Dau FUNDITA! love struck

Răspuns Câştigător
| Eternitas a răspuns:

Din câte observ, s-ar putea să nu fie interesat de tine dacă te tot ignoră şi nu vrea să te bage în seamă. Cum să uiţi o persoană la care ţii? Ştii, e mai simplu decât crezi. Ia-ţi gândul de la el. Încearcă să-ţi găseşti alinarea lângă un alt băiat... (dar să nu fie ca şi ăsta, tot la fel de nepăsător). Şi ca să te simţi puţin mai bine, ascultă muzică, ieşi afară cu prietenii, uită-te la un film, fă o baie, bea un ceai, ETC.

4 răspunsuri:
| NatureSelf a răspuns:

Nu este baiat sa reziste ispitei, daca chiar il vrei, Cucerestel. esti femeie poti avea ce-ti doresti, asta daca chiar iti doresti. Te-ai prins?

| BuBuRuZaForEver a răspuns:

Cand il vezi maine in pauza si trece pe langa tine pune-i pedica sa pice jos si dupa aia sa vezi cum te va baga in seama la fiecare pauzalaughinglaughing

| Melindutza explică (pentru BuBuRuZaForEver):

Ce idee bunaa` laughing

| BuBuRuZaForEver a răspuns (pentru Melindutza):

Pe monent nu-mi venise alta idee...ce sa spun daca el are ochii inchisi ce poti face, doar sa-i atragi tu atentia intr-un fel!