| dyanebuna a întrebat:

Buna am o problema, si te rog sa raspunzi cu sinceritate nu in bataie de joc:
acum 4-5 zile am incercat sa o fac cu iubitul meu, eu fiind virgina mentionez am 19 ani, si nu mi-a bagat decat degetul dar m-a durut si usturat foarte tare si de atunci la fel ma ustura cand fac pipi de mor, nu vreau sa afle mama ajutati-ma va rog

7 răspunsuri:
| EdwLo a răspuns:

Mama ta nu are cum sa afle. Serios acum. In plus la 19 ani, chiar mai mergi pe ideea "sa nu afle mama ", serios? straight face

Oricum, probabil ti-a fisurat/rupt himenu, si poate nici tu nu erai f. excitata la momentul ala.

Daca in 2 zile nu trece. Ar trebui sa consulti un medic.

| FailL a răspuns:

Poate avea pamant sub unghii laughing) si te-a lasat cu o infectie. ew

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Du-te la ginecolog, fara mama, fiindca esti majora. Probabil mana prietenului tau nu era deloc curata si ai luat o infectie cu ocazia dezvirginarii.

| quiX18 a răspuns:

Ce o sa te cauta maicata in vagin? Nu, si + la toate ai 19 ani trebuie sa fii mai independenta

| chocco1995 a răspuns:

Probabil o mica infectie, fiind prima data e normal, consulta un ginecolog esti majora nu-ti mai fa griji ca o sa afle mama.

| neutrino a răspuns:

De ce a folosit degetul?

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Tot n-am înţeles ce căuta cu degetul în vaginul tău dacă erai virgină : DACĂ aţi vrut să faceţi dragoste atunci TREBUIA să-şi pună prezervativul pe penis şi aşa să "încerce"...

Apoi, în cadrul preludiului, NU se introduce degetul în vaginul unei virgine!

De asemenea, dacă atunci te-a durut şi usturat, e POSIBIL să te fi dezvirginat ( cu degetul, dacă n-aţi vrut s-o faceţi "normal" ) parţial, chiar dacă nu a curs sânge!

Deoarece simptomele acelea durează de 4-5 zile e foarte PROBABIL că partenerul NU a fost "curat" pe mână/deget şi astfel te-ai ales cu o INFECŢIE!

TREBUIE să mergi URGENT la ginecolog, să vadă ce microb a generat acea infecţie şi să-ţi dea un tratament!

Poţi încerca şi acasă un "tratament" ( dar nu recomand ) : toaleta/igienizarea locală să o faci cu apă călduţă în care dizolvi bicarbonat alimentar ( deci spălături, de 3-4 ori pe zi ), eventual să mergi la farmacie şi să vezi ce-ţi recomandă şi farmacista...

Totuşi, cel mai SIGUR "remediu" este o "vizită" la ginecolog!