Eu zic ca cine fuge dupa doi iepuri... e atlet de performanta Dai bice cu amandoua, esti tanar frate, traieste-ti viata cat mai poti ca dupa te tine nevasta legat de calorifer
Gandeste-te la urmatorul lucru: Ai 17 ani, in curand vei merge la facultate, ar fi bine sa vorbesti cu o fata care si ea are asemenea perspective. Un lucru ignorat dar destul de important intr-o relatie este ca cei implicati sa se situeze pe un nivel de pregatire apropiat.
Desparte-te de asia de la tara ca nu cred ca o sa tina prea mult si fii cu asta de la Bucuresti.Simplu.
DA... sunt cu ambele acum si e destul de bine acum sa vad cat o sa imi mai mearga dar nu regret nimic
Ce te complici cu aia de la tara nu inteleg? A fost o chestie de vacanta intre voi si asta e. Relatiile la distanta nu merg decat daca ai petrecut cu persoana respectiva macar 1 an, 2, poate 3 si dupa aia sa zici esti plecat cateva luni si te asteapta cuminte. Daca ati fost impreuna 1 saptamana doua doar nu vrei sa ramaneti impreuna pana te intorci tu vara viitoare sau cine stie cand. Fa-ti o relatie la tine in oras cu o persoana cu care te poti vedea zilnic si sa iesi tot timpul cu ea nu? Poate la vara sau peste 2 veri cand mai ajungi pe la tara o s-o apuce pe domnisoara respectiva melancoliile trecutului si de dragul revederii si prea mult alcool va mai combinati odata...
Ai fi chit, dar mai bine te desparti de ea. Asa ar fi frumos si dupa o sa-si dea seama ce a pierdut.