| Catu34 a întrebat:

BUNA, am o problema si vreau sa imi raspundeti sincer. Anul trecut am fost cu un baiat 6 luni m-a iubit si inca ma iubeste foarte mult, eu l-am parasit ca sa stau cu altul si eram virgina m-am culcat cu ea iar fostul cand a aflat ca am fugit cu el a inceput sa planga si a facut tot posibilul cu familia mea sa ma aduca acasa. Chiar acum la un an dupa despartire m-am impacat cu el spune ca ma iubeste si ca acum ca nu mai sunt virgina vrea sa facem dragoste ca isi doreste mult ca ma iubeste. Mi-a demonstrat ca ma iubeste, ce sa fac?

9 răspunsuri:
| wolder a răspuns:

Nu ii ascunde adevarul, fa doar ce simti, daca va iubiti relatia sexuala este normala

| neutrino a răspuns:

Spune-i ca femeile fac sex, virginele nu, si apoi intreaba-l ce prefera!

| Azµre a răspuns:

Să îi spui adevărul ce ne-ai zis nouă spune-i lui. Nu îi spui îi ascunzi și nu e bine.

| 26Geo a răspuns:

Eu am o nelamurire...tu,de ce ai fugit cu altu? Il placeai mai mult pe ala? Nu-ti convenea de actualul de atunci? De ce ti-ai pierdut virginitatea cu ala asa repede si nu cu "actualul"? Mi se pare ciudat ca ala s-a luptat sa te aduca inapoi,cica te iubeste, dar, acum ca nu mai esti virgina, vrea sa faceti sex...mi se pare aiurea, si prea posesiv.Parerea mea,e ca el s-a simtit ranit,in orgoliul lui de mare macho,si, din cauza asta, acum ca te-a recuperat, vrea sa te aiba la par, ca mai apoi sa-ti dea cu flit.Sincer,chiar crezi ca ala iti va ierta scaparea? Poate ca acum da,dar mai tarziu? Daca vrei sa ti-o tragi cu el,esti libera,dar,ca relatie serioasa, nu prea vad sa iasa, nu aveti un viitor impreuna, sper sa ma insel, dar nu cred.Bafta

| titi14 a răspuns:

Pai daca ti-a demonstrat ca te iubeste si tu il iubesti si ai incredere in el si plus ca deja nu mai esti virgina deci nu ai ce pierde poti face dragoste cu el pentru ca nu mai ai nimic de pierdut!

| AndraCdz a răspuns:

Daca si acum băiatul tot te iubeste... eu zic sa accepti dar sa lași totul sa vina de la sine, nu planuit. De ex tu ramai singura acasa. Cheamă-l, vorbiti, uitati-va la un film iar noaptea totul va veni de la sine. El te iubeste. Funda?

| Catu34 explică:

El*

| Catu34 explică:

PS: pai el vrea sa faceam dragoste. A spus ca atunci cand eram virgina a asteptat 6 luni, dar acum situatia sta altfel si atunci cand am plecat de acasa a facut tot posibilul sa vin inapoi a si plans.

| 26Geo a răspuns (pentru Catu34):

Draga mea,el a plans pentru ca,nu el te-a dezvirginat,ci altul.El mai mult,se oftica,d-asta plange, nu ca ai fugit tu de acasa si ca ai facut ce ai facut. Daca omu stia ca tu vrei sa fugi cu altul, te dezvirgina si trecea mai departe, dar asa, nu se poate.Si,daca tu ai fugit cu altu, si te-a dezvirginat ala, inseamna ca cel cu care erai atunci, nu te merita, lasa-l sa planga si sa-si vada de treaba.Treceti mai departe.Bafta