| Catu34 a întrebat:

BUNA, am o problema si vreau sa imi raspundeti sincer. Anul trecut am fost cu un baiat 6 luni m-a iubit si inca ma iubeste foarte mult, eu l-am parasit ca sa stau cu altul si eram virgina m-am culcat cu el iar fostul cand a aflat ca am fugit cu el a inceput sa planga si a facut tot posibilul cu familia mea sa ma aduca acasa. Chiar acum la un an dupa despartire m-am impacat cu el spune ca ma iubeste si ca acum ca nu mai sunt virgina vrea sa facem dragoste ca isi doreste mult ca ma iubeste. Mi-a demonstrat ca ma iubeste, ce sa fac?

10 răspunsuri:
| ascovit a răspuns:

Ok, el te iubeste, tine foarte mult la tine, bla bla bla, dar tu ce simti?
Nu o sa ma leg de faptul ca parasindu-l si plecand cu altul care a profitat de tien si apoi te-ai intors la el a fost un lucru extrem de josnic pentru tine.
Ce vrei sa iti spunem noi, daca sa accepti sua nu? E o prostie, faci ce simti si ce crezi tu ca e mai bine.
Bafta, o sa ai nevoie!

| Kaℓi a răspuns:

Ai evitat sa spui ceva important: tu il iubesti?

| Catu34 explică (pentru Kaℓi):

Da chiar foarte mult. Din cate am auzit cel cu care m-am culcat mi-ar fi facut ceva cu argintul viu. Acum ca nu mai sunt virgina si m-am impacat cu cel care mi-am dovedit ca ma iubeste sa ma culc cu el?

| SunnyDay88 a răspuns:

N-am sa inteleg cum unii oameni nu au pic de deminitate.
erai cu el si l-ai lasat pentru altul, te-ai culcat cu altul si lui nu ii pasa? e dispus sa treaca cu vederea acest mic-mare detaliu ca sa ce? ce fel de barbat e asta care nu e deranjat de faptul ca tu umbli fleandura prin lume?

| Andrew9555 a răspuns (pentru SunnyDay88):

Bine punctat, insa mai grav este ce a facut ea, faptul ca l-a parasit pe acel baiat care o iubea ca sa se culce cu altul, baiatul ala saracu a fost dispus sa treaca peste fiindca chiar tinea la ea altfel nu ar fi asteptat-o 1 an. A ajuns sa imi fie sila sa traiesc printre astfel de oameni, sa nu ai pic de sentiment, demnitate si umanitate in tine.

| SunnyDay88 a răspuns (pentru Andrew9555):

Da si in mod cert nu va incepe acuma sa-l respecte.

probabil acuma trece printr-o pasa in care se simta singura si se agata de primul baiat care ii iese in cale, acelasi pe care nu l-a respectat nici ultima oara cand a fost cu el si... cine a facut o data asta, o va mai face si altadata(daca n-ai observat la finalul raspunsului meu am folosit vb la prezent).

| Aimèeeee a răspuns:

Fa ce simti tu. Daca nu esti fericita cu el nu poti sta toata viata asa cu un baiat care iti provoaca "mila". Adevarul este ca, in ultimul timp, rari baieti ca elwinking

| Stepbystep a răspuns:

Din cate vad eu, nu prea esti o fata care sa dea o foarte mare importanta valorilor umane precum iubirea, si preferi altele. Nu sunt totusi in masura sa te judec.

Dupa cum vezi, mai sus poti vedea oameni care te-au catalogat pentru actiunile tale. Tocmai din cauza actiunilor de felul acesta, in viata asa fei fi catalogata de cei din jurul tau, iar mai tarziu, singuratatea si tristetea iti vor fi cele mai apropiate, deoarece acest tip de atitudine, raneste oanemi, iar cei ce ranesc oameni vor fi raniti si ei la randul lor. Asa este lumea facuta.

Totusi, din punctul meu de vedere, poti "profita" de situatia in care te afli, incercand sa indrepti lucrurile putin, si anume sa-i spui "iubaretului" sa stea departe de tine, pentru ca tu esti genul de om, care raneste oamenii, si sigur o sa-l faci din nou sa sufere.Sti si tu prea bine asta. Asta daca vrei totusi, sa-i multumesti oarecum, sau ai putea sa fiti din nou impreuna, si sa repeti aceeasi miscare.

Oricum, eu iti urez multa bafta.

| Andrew9555 a răspuns:

Deci lasa-ma sa vad daca am inteles bine, ai parasit un baiat care te iubea si tinea la tine enorm, care a fost dispus sa te astepte 1 an de zile si care a suferit in tot acest timp pentru tine, si te-ai dus la un altul ca sa te culci cu el fara macar sa te gandesti ca ai lasat pe fostul tau iubit sa sufere. Apoi cand ai vazut ca ala a profitat de tine, te-ai intors bineinteles la fostul tau prieten care te-a iubit cu adevarat si care bineinteles ca s-a impacat cu tine si te-a iertat. Imi pare rau dar nu am cuvinte, poti sa te superi pe mine si sa ma raportezi sau sa faci ce vrei, dar ceea ce ai facut tu este inuman, nici nu cred ca realizezi asta, sau macar iti pasa de sentimentele acelui om care a plans si suferit pentru tine in timp ce tu te culcai cu altul?

| Vasile604 a răspuns:

Esti o curva