| Ellaotylya a întrebat:

Am o problema si vreau sa ma ajutati.In data de 3 februarie am avut contact protejat cu iubitul meu, dar prezervativul s-a rupt.Am luat escapelle dupa o ora jumate -doua, pana acum nu am avut nici-o reactie, nu mi-a fost rau, nimic.Mentionez ca era a3 zi dupa menstruatie si normal nu eram in perioada fertila. Pot sa fiu insarcinata daca am luat pastila? Sunt speriata astept raspunsuri...

Răspuns Câştigător
| oanaoana23 a răspuns:

I-ati un test de sarcina dupa a 10-a zi de contact, atunci e cel mai sigur, crede-ma pe cuvant, si daca ai luat pastila mai mult ca sigur nu ai cum sa ramai insarcinata, is concepute pentru asa ceva. pe viitor mai multa atentie sau schimbati metoda de contraceptie

5 răspunsuri:
| Komododragosh a răspuns:

Din pacate da, spermatozoidul a intrat deja si deja probabil a luat contact cu ovulul respectiv. Fa un teste de sarcina ca sa stai linistita sau asteapta pana iti vine urmatorul ciclu. SI daca iti vine ciclul, e totul okey! Dar daca nu, inseamna ca esti gravida. Mult succes iti doresc si luati prezervative mai rezistentehee hee.

| whoocares a răspuns:

Daca era a3a zi dupa. e putin probabil. in orice caz. asteapta pana la urmatoarea menstruatie. daca nu iti vine. ia-ti un test de sarcina. :*

| innocentbloodspiller a răspuns:

Fa asa: pune-i un prezarvativ, apoi da cu piper si mai pune unul. Asa, daca o sa se rupa un prezervativ, te va ustura. ceee? E buna ideea laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foloseste data viitoare DUREX cel mai bun

| doryan91 a răspuns:

Sa-mi zici si mie daca ai ramas sau nu. multumesc