| PeruMiha a întrebat:

Buna. Am o problema și vreau să știu dacă s-a mai confruntat cineva cu așa ceva. Sa incep cu inceputul. In luna iulie am avut ciclul pe data de 23 s-a terminat pe data de 28. Pe data de 30 și 31 iulie am avut contact sexual neprotejat. Pe 1 august am avut din nou contact neprotejat. Seara când am mers la baie am văzut pe hârtie o pata rozie.A doua zi dimineața, pe data de 2 la fel, când am mers la baie din nou pata rozie pe hârtie. In săptămână aia am avut niște dureri de burta că la stop. Pe data de 7 august din nou am avut contact neprotejat. Precizez că ne dorim f mult un bebe. Pe data de 16 am făcut un test, eram foarte nerăbdătoare să văd dacă iese ceva.Dar din păcate pe ecranul testului mi-a apărut eroare iar dacă îl țineam înclinat se vedea foarte șters scris că nu sunt însărcinată. Ieri trebuia să îmi vina dar nu a venit.In schimb am avut crampe ca de stop. Oare sa fiu însărcinată? As mai astepta cu testul câteva zile.Ce mai precizez e că dorm de sparg.Acuma mă trezesc acum îmi este somn iar și la baie merg non stop cu urina.

2 răspunsuri:
| Xpressurself a răspuns:

Aceste detalii se discuta cu un cadru medical.

| Kalibi1327 a răspuns:

Încearcă atunci când faci sa te termini deodată cu el sau sa se termine în tine și după sa te termini. Din câte știu astea sunt simptome de la sarcina mai ales petele alea roz, încearcă sa faci testul dimineața când mergi la baie