Mama! "Diferenta de varsta"! Tu te auzi ce prostii spui? Strabunicul meu avea 40 de ani cand s-a casatorit cu strabunica. Au avut 4 copii si au trait fericiti pana la adanci batraneti. Un baiat fin si bine crescut gasesti mai rar. Tu-ti faci probleme cu 3-4 ani? Doame ajuta-ti!
2 ani reprezinta o diferenta mare? Nu zau.
E ciudat? Ce e asa ciudat? El sau faptul a te baga in seama? La cate fete straine m-au bagat pe mine in seama, daca era sa nu vorbesc cu niciuna.
Vorbeste-i, ce se poate intampla? Las-o pe maica-ta si gandirea ei primitiva. Ce naiba...doar nu te violeaza prin niste cuvinte.
Citisem pe un blog ca si-a intalnit jumatatea in autobuz, mereu se intalneau si acum s-au casatorit. Cute :3.
Acum nu stiu, nu prea poti face mare lucru. Nu stii nimic despre el, cum te intelegi si cu un om nu poti sa fi doar privindu-l. Si nici n-ai de unde sa stii cum e daca nu-l cunosti personal
Daca voi va intelegeti eu zic sa incerci.
Relaţionază...GOD, nu înseamnă că dacă vorbeşti cu un om într-un bloody tranvai, o să vă f****i până la sfârşitul anului.
Ori continuui sa nu il bagi in seama ca cine stie peste ce ciudat dai. Crede-ma am 23 de ani si am dat peste o multime de ciudati. Sau poti sa il bagi un pic in seama dar daca ti se pare ceva ciudat la el sau ca nu iti place ii pto spune "Te pup. Pa pa!"
beausingurlamasamea întreabă: