Asta depinde foarte mult si de ce alte motive ai avea pentru care sa vrei sa ramai cu el! "Iubirea" inseaman, in foarte multe cazuri - mai ales la varste fragede, fara experiente si fara maturitate! - multa autosugestie! Pune pe o hartie, pe 2 coloane verticale pro si contra si fa un bilant si vezi ce iese! Si mediteaza serios!
Depinde de ce simti tu, variante sunt de la a ierta, pana a pune punct relatiei!
Buna.
Aveti doi ani impreuna,e clar sa va iubiti.
Ai aflat dupa un an ca te-a inselat,deja mult prea tarziu.
Nu cred ca se merita sa te desparti de el. Probabil ca doar a intretinut relatii intime cu fata respectiva. Daca ajungea sa simta ceva pentru ea, te-ar fi parasit.
Dar e al tau, a ramas si va ramane. Te iubeste.
Orice barbat calca stramb.
Acum, gandeste-te! De ce a facut-o? Poate a avut anumite motive.
Vorbeste cu el! Spune-i ce-ai aflat si vezi ce spune si ea.
Succes!
Parerea mea e ca nu merita sa te desparti de el acum.
Daca ai fii aflat atunci, ar fi fost altceva.
Te-a inselat? Lasa-l, nu te iubeste cu adevarat sau cel putin nu destul pentru a avea o relatie reala bazata pe dragoste si o relatie bazata pe sex duce la divort sau despartiere, crezi ca merita sa iti strici viata? Poate te alegi si cu o boala.
Buna, ai doua variante: Treci cu vederea pentru ca il iubesti si iti asumi posibilitatea ca peste un an sa mai primesti o astfel de veste, sau renunti acum, oricat de greu ti-ar fi, ca sa nu mai fi obligata sa treci prin aceeasi experienta cine stie peste cat timp. Ar mai fi varianta cu o discutie clara si cu niste conditii pe care sa i le pui, dar asta mi se pare cam inutila. Mult succes si sper sa alegi ce e mai bine pentru tine, pe termen lung.
Daca nu iti plac variantale iti mai spun una:daca ati fi casatoriti si se intampla acelasi lucru la-i mai ierta? pune problema asa poate te ajuta
Ai aflat cam tarziu... nu cred ca poti face mare lucru acum, decat sa il lasi
Eu daca asi fi aflat mai devreme nu l-asi fi iertat, dar daca timp de un 2ani a fost aproape fidel... poate merita. Oricum este decizia ta
Buna! si eu am fost in aceeasi situatie, si l-am avertizat ca il iert pentru prima si ultima data....si uite ca a trecut mult timp de atunci si nu ma mai inselat....succes!