| Andre7ea a întrebat:

Am o problema, sper sa ma ajutati! Deci, sunt cu iubitul meu de 2 ani, el are 22 de ani,ne intelegem extraordinar(bineinteles,ne mai certam asa din prostii),ne iubim mult,dar el trece printr-o perioada foarte grea si este o persoana care se inchide in el si nu vrea sa imi spuna ce are,ca sa nu ma supar.E foarte schimbat si i-am spus de nenumarate ori ca eu sunt langa el orice ar fi. Vreau sa-i arat ca sunt langa el si sa-l fac sa treaca mai usor peste perioada asta.
Ma gandeam ca de sarbatori sa mergem in vacanta,la munte, cateva zile sa ne relaxam sa-l fac sa mai uite de probleme? Voi ce credeti? Funda celui mai bun sfat.Multumesc.

2 răspunsuri:
| Metalerele5 a răspuns:

E o idee foarte buna sa mergeti intr-o vacanta doar voi doi. In acelasi timp, cand vezi ca e mai relaxat, e bine sa incerci sa il faci sa se mai deschida si sa spuna ce are pe suflet, pentru ca de multe ori te ajuta foarte mult sa te descarci. Nu trebuie sa fii insistenta, trebuie sa il iei cu rabdare si pana la urma o sa se mai deschida si el fata de tine, treptat. Cel mai bine e sa il ajuti sa se relaxeze cat mai mult. Mult noroc!

| DomnisoaraInRoz a răspuns:

Te-ai gandit foarte frumos, surprinde-l cu ceva placut, tu stii prea bine ce ii place lui si ce nu, daca o vacanta l-ar relaxa atunci acesta este cel mai frumos cadou pe care il poti oferii de sarbatori si tot o data poate va mai uita de problemele care le are. Legat de problemele lui ar trebui sa il asiguri ca poate vorbii cu tine despre orice si ca ii esti alaturi la bine si la greu, nu ar strica pana de sarbatori sa-l surprinzi cu o cina romantica ( sampanie, lumanari, o rochita sexy) stii la ce ma refer, ofera-i ceva mai special in dormitor, poate o pozitie noua. Bafta, sper sa reusesti sa-l faci sa uite de problemele care le are