| Elena_8734 a întrebat:

BUNA.Am o problema.
Stateam cu o prietena si fumam si un baiat pe care il cunosc m-a vazut si acum sigur o sa ii spuna mamei deoarece banuiesc ca o sa ii zica la alti prieteni de ai lui si acestia cum nu ma suporta cu prima ocazie o sa ma parasca mamei.
Ce as putea face?

11 răspunsuri:
| Азбука a răspuns:

Sa-ti primesti pedeapsa cu demintate.

| Pitic a răspuns:

Mergi siu spune-i tipului ca nu ai vrea sa afle mama ta, si nimeni altcineva, daca e baiat in adevaratul sens alcuvantului va intelege si nu va spune, plus ca nu vad ce satisfactie i-ar aduce lui daca ar da cu papagalul.
asa ca intre fete iti place kentu mentolat?big grin rolling on the floortoti mor dupa el, ai incercat?

| Pitic a răspuns:

Funda?

| liviu89 a răspuns:

Lasa te de fumat sau daca nu il ei pe acel baiat ii platesti in natura si sigur nu te va spune :d
ce tio iei cand ajungi acasa laughing))

| dulcykaLy a răspuns:

Sa ii spui tu inaintea lor

| Andreeaa19 a răspuns:

Pai parerea mea e ca trebuie sa vorbesti cu el, sh va intelege cu siguranta, sau daca nu ii zici ca vei face ceva pentru el...

| Angeline a răspuns:

Daca afla maicata, ii spui ca nu e adevarat, ca copilul ala minte pentru ca nu te suporta happy

| Kyuubimon a răspuns:

Ar fi bine sa te parasca, ca sa renunti la fumat.Nu e sanatos! Si sfatuieste-o si pe ''prietena'' ta la fel. Vrei sa faci cancer la plamani? Nici tu si nici amica ta nu deveniti mai interesante daca fumati.Si apropo cati ani ai?

| ana maria a răspuns:

Daca afla mama ta, tu nici intr-un caz sa nu recunosti acest lucru, sa-i spui ca te-a confundat cu cineva

| Elena_8734 explică:

De fumat nu este o problema.Pot sa ma las cand vreau insa na.aM 15

| GaByJeRrY a răspuns:

Eu zic ca mai bine ar fi sa te lasi de fumat