| Elena_8734 a întrebat:

Am o problema.
Stateam cu o prietena si fumam si un baiat pe care il cunosc m-a vazut si acum sigur o sa ii spuna mamei.Imi pare foarte rau si stiu ca am fost o proasta si ca la 15 ani nu am gandit dar va rog sa ma intelegeti. Ce as putea face? Mama nu cred ca il cunoaste si poate daca i-ar zice nu l-ar crede dar acum va dati si voi seama.
Va rog un sfat ce sa fac, multumesc frumos.

8 răspunsuri:
| Struuumf a răspuns:

De ce i-ar spune? are ceva cu tine? incearca sa te dai pe langa el, sigur n-o sa zica nimic

| basexcu a răspuns:

Cand te bate mamica sa te gandesti la mine.sunt un pic maso happy

| DragosMentol a răspuns:

happy si ce crezi cati face maicata... sincer acum. asta e esti fiica ei doar nu te omoara iti zice ca nu-i bine incepe cu teoria(tu tot ca tine o sa faci) si asta e...
Acm depinde de ala (daca iai facut si u ceva in tercut ii zice sigur )

| Dde26nii a răspuns:

Tre sa fii constienta ca te`ai bagat singura in astastraight face
eu zic sa vb cu baiatu` rspectiv.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Și tu nu mai fuma, îți distrugi sănătatea.
Nu pari interesantă cu ea în gură. Poate că-i spune, poate că nu!
Pa, pa.

| Narcis2007 a răspuns:

Lasate de fumat ca altfel o sa te zica...nimic nu e mai enervant decat o fata care fumeaza...

| Anonim69 a răspuns:

Stai ma linistita,m-am saturat sa aud "lasa-te de fumat",este adevarat ca nu e bine sa fumezi,dar daca iti place,aia ehappy.In legatura cu tipul ala, da-l in treaba ma-si, n-are el treaba.Stai linistita ca nu o sa-i zica!

greece12
| greece12 a răspuns:

Nu cred sa-i spuna, asta ar fi una.Pe urma,poti spune ca n-a vazut bine, tu nu fumezi si nu ai fuma niciodata, si bine ai face chiar sa incetezi cu obiceiul asta.Si,in al treilea rand,poti sa pui frumos in balanta ce a spus un necunoscut cu ce spune fiica ei,pe cine ar crede mama ta?
Dar,lasa-te de fumat,in afara de toate bolile pe care le poate provoca, te imbatraneste inainte de vreme, la 20 vei arata de 30...
Gandeste-te!