| Elena_8734 a întrebat:

Am o problema.Stateam cu o prietena si fumam.Si un baiat pe care il cunosc si nu prea ma suporta m-a vazut. El ne spiona dar noi nu ne-am dat seama si uite asa ne-a vazut.
Eu am negat ca fumez si cica am vazut tigarea in gura fum si tu imi zici ca nu fumezi.
In fine prietena mea i-a zis las-o pe ea in pace ca eu fumez nu ea. Dar ce as putea face, daca ii zice mamei m-am ars.
Astept un sfat si va rog nu ma criticati.
Multumesc

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa lasi tigarile pentru un timp, pentru a o convinge pe mama ta ca nu fumezi si arata-i tipului asta ca nu -ti pasa de ce face el si cui spune si ce spune el despe tine.fii indiferenta!winking nu-ti face griji, vorbeste cu mama ta si spune-i ce se intampla si spui ca nu tu fumai si prietena ta si acel baiat care nu te suporta vrea sa-ti faca rauwinking sigur o sa te inteleaga...

| igori001 a răspuns:

Daca spune mamei tale aratl la toate fetee ce fel de persoana este. si pur si simplu spune-i mamaei tale " mama tu pe cine crezi pe un nimeni sau pe mine?" si fii indiferenta. zii baiatului ai viata ta si n-are ce sa se bage in ea... succese

| st3lu07 a răspuns:

Crezi tu ca este in stare? Daca da atunci demonstreaza ca ii pasa si e cu dus si intors pentru ca spui ca nu te suporta, evident vei spune ca e un motiv de razbunare...si totusi trebuie sa-ti pese ca sa te implici atat in povestea asta, oricum eu nuc red ca va spune nimic tongue

| unknow a răspuns:

rolling on the floor mi s-a ntamplat acelash lucru! i-a spus mamei!

``-mami, uh il crezi p-ala?! ala care cauta sa te imbalige?¬`

vezi tu. te` sa stii sa joci bine, si indiferent de cate probe ar avea impotriva ta, trebuie` sa stii sa o imbarligi pe mama ta! intelegi!? daca nu ai talent,... nu prea ai ce fae

pe mine m-a filmat, mai de departerolling on the floor si i-a aratat! si i-am zis ca e facatura! ca un program, i-am fac si eu o facatura d-asta, ca el![care nu fumeaza] si m-a crezut, ca am stiut sa o imbrlig:d!

| shobo a răspuns:

Idem biby