| XAthenaX a întrebat:

Buna, am o problema...Sunt cu un baiat de 8 luni dar nu il iubesc, tin la el dar nu e acea iubire ca in relatia care o avusesem inainte de el. El ma iubeste de mult timp si m-am cuplat cu el pentru a il uita pe fostul. Toata treaba e ca vreau sa ma despart de el pentru ca nu sunt fericita, dar problema e ca eu nu m-am despartit niciodata de nimeni si nu stiu cum sa ii spun, stiu ca o sa sufere dar nu mai pot fi cu el. Sa ii spun direct sau sa o iau pe ocolisuri?

5 răspunsuri:
| gheorghe699 a răspuns:

Incearca pe "ocolisuri"cum spui tu, este posibil sa fi surprinsa, sa isi doreasca si el.

| euveverita a răspuns:

Cel mai simplu e sa ii scrii un mesaj in care ii explici ca ii mulțumești pentru tot, dar ai vrea să iti schimbi modul de viata si sa o iei de la început

| Violleta2022 a răspuns:

Spune-i direct, ca oricum va fi dureros pentru el.

| sofisis a răspuns:

Ii spui direct. Asa e cel mai corect. Destul ca l-ai folosit, macar acum pe ultima suta de metri fi sincera si corecta fata de el.

| Elenabln a răspuns:

Bine e sa îi spui in ce mod vrei tu dar cat mai repede posibil nu mai amâna momentul! Va pierdeți timpul inutil! Și apropo de "ocolișuri"dacă e implicat prea tare s-ar putea să nu ți le înțeleagă!