| Mirunasavu346 a întrebat:

Buna! Am o problema, sunt foarte ingrijorataaaa, nu mai pot, am cedat psihic. Am luat escapelle si nu stiu daca eram la ovulatie si am vazut ca nu isi mai face efectul daca eram la ovulatie (era deja a 9-a zi de la inceperea ultimei menstruatii de aia zic ca nu stiu daca eram, am luat pastila dupa 18 ore de la ruperea prezervativului). AJUTOR, E POSIBIL SA FIU INSARCINATA? NU POT SA MA CALMEZ, MA DISTRUGE PSIHIC AȘTEPTAREA ASTA.Am uitat sa mentionez ca ma dor sanii si sunt obosita si acu 2 zile m-a durut si spatele

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Acest lucru nu ti-l poate spune nimeni de pe pamant, fiindca nimeni nu stie daca corpul tau accepta pastila aia, daca il respinge, daca s-a prins sarcina sau nu.
Vom trai si vom vedea!

Poate inveti ceva din greseala asta si pe viitor nu mai accepti deloc sex fara prezervativ, ca sa nu mai traiesti cu atata stres si risc de sarcina, sau boli cu transmitere sexuala.

| Mirunasavu346 explică (pentru Violleta2022):

Nu a fost fara prezervativ, s-a spart dupa ce a ejaculat in el si mi-a curs sperma in vagin

| Violleta2022 a răspuns (pentru Mirunasavu346):

Doar un prezervativ prea mare pentru penisul baiatului se poate sparge la sex, deci prezervative foarte mici pentru el de acum inainte, care sa intre greu pe cucul erect, stand perfect intins efara cute si pliuri, precum pielita de la salam, pe salam.