Iesi cu dansa la fel de des ca inainte sau chiar mai des si nu te sfii sa lasi sa se vada cat de bine posibil in public ca sunteti cele mai bune prietene. Daca din dorinta de a-i proteja sentimentele ai rari iesirile ar putea crede ca ti-e rusine cu ea. Daca zici ca nu te intereseaza baietii si ca preferi mult mai mult prietenia ei [rar vazand astfel de fete de seama noastra ] inseamna ca nu vei avea nicio problema daca va trebui sa ignori tipii care au astfel de aparitii intre voi. Ea trebuie incurajata in mod indirect, gen arata-i cupluri in care unul din ei nu arata la fel de bine ca celalalt si numeste-i 'draguti' sau da-i astfel de exemple din familia ta daca ai [si exista cam peste tot]... si va intelege ca gusturile oamenilor difera intr-un mod suprinzator si va gasi cand se va astepta mai putin pe cineva care s-o pretuiasca enorm. Si ca sa iti vand un pont... E foarte important pentru ea sa observa ca iti pasa ce simte la capitolul asta, vazand ca tii asa mult la ea i-ar fi imposibil sa nu mai vrea sa fiti prietene. Si eu sunt in situatia ei, si am inceput sa ma indoiesc serios de asa zica mea bf vazand ca sunt pe planul 2 fata de persoanele care arata bine si cu care nu se face de ras daca se plimba pe la scoala si fata de baietii draguti care imi plac mie si se dau la ea. asta + cateva neintelegeri [gen o dispozitie proasta, putin egoism din partea ei, prea multa irascibilitate din partea mea] = s-a cam dus totul si bineinteles eu am suferit, domnisoara m-a inlocuit perfect cu persoana pe care o stie de cand a inceput a noua, pe mine stiindu-ma si fiindu-mi prietena dintr-a 5a. Sper sa te ajute in vreun fel
Cea mai buna solutie...Defapt singura solutie, este sa vorbesti dechis cu ea..Este imposibil sa te faci urata. Vorbeste cu ea si vezi ce simte.
Iti scrisesem un raspuns asa lung si am mai si pus suflet in el si am dat click pe profilul cuiva din greseala. pfff, stai sa-l refac
îngrașă-te și tu. Așa te va privi lumea cum o privește pe ea. Veți putea înfuleca șaorme împreuna si veți trăi împreună pâna la adânci bătrâneți.
Mai problema ta este cam dificila si nu prea stiu ce sa zic. Nici sa o minti nu e bine, dar nici sa ii spui adevarul in cazul acesta. Sfatul meu cand mai vine acel baiat pe la tine( cel de care ii place ei ) sa ii dai cu flirt si sa stai foarte mult cu ea sa vorbitii chestii de fete etc.Asa am si eu un prieten si am fost in aceeasi situatie ca tine. Deci fa cum zic eu si prietenia voastra va rezista.
Toate cele bune,
Vlad.