De ce spui sa caut una la fel de bogata ca mine? nu mă interesează ce bani are persoana pe care o iubesc
Îndrăgosteala ta este doar de moment. Degeaba o complimentezi sau îi oferi cadouri, trebuie să ai și ceva în comun cu fata respectivă.
Practic, ce reiese din povestea ta, se rezumă la faptul că, tu un tânăr de 19 ani, provenind dintr-o familie inzestrată din punct de vedere financiar, te-ai indragostit de o fată care nu se află la același nivel social cu tine.
Iar acum vrei să o ai, și asta pentru că ai impresia că ți se cuvine orice.
Îti sugerez să nu mai insiști, este dreptul ei să te refuze. Sunt alte fete care și-ar dori atenția ta.
S-ar putea sa nu fie persoana potrivită tie si probabil nu esti încă pregatit să ai pe cineva.
O relatie nu presupune doar complimente si cadouri.
Am avut o relație de 2 ani și știu ce presupune, fiecare persoana când vine vorba de relație are principiile ei, ale mele mereu sunt pe primul loc Loialitatea și respectul, nu este de moment, este de 5 luni, și am luat o cu încetul ca sa ne cunoaștem mai bine, avem chestii in comun și subiecte pe care am discutat ore întregi, și ea a recunoscut ca mă place doar ca ii este frica sa nu o folosesc.Și crede mă ca nu sunt acel tip de persoana care cred ca mi se cuvine orice, de multe ori când eram la liceu sau la școala ai mei se ofereau sa mă aducă cu mașini de milioane sau sa îmi angajeze șofer personal însă am preferat sa Merg cu autobuzul, erau profesori care acceptau bani ca. Sa îți pună media 10 însă am preferat sa învăț singur.In descriere nu am spus acele lucruri despre mine ca sa mă dau mare sau ca sa se înțeleagă ca sunt un băiat de 19 ani care cred ca mi se cuvine orice, vreau sa merit ceea ce vreau sa am.Și după cum am spus, știu ce presupune o relație, și daca te gândești ca o vreau pentru relații sexuale te anunț ca nu, de ex in fosta relație am stat un an și 3 luni pana sa întreținem relații sexuale.Am fost la foarte multe cursuri de dezvoltare persoanala și la olimpiade de psihologie, am trecut prin foarte multe pentru vârsta mea, dar nu despre asta este vorba.Este vorba ca vreau sa o conving ca o plac însă nu știu ce as putea sa mai fac
În viziunea mea, orice are o limită. Nu are sens să te stresezi pentru cineva, care nu te acceptă. Indiferent care ar fi motivele.
Înteleg punctul tău de vedere, însă nu trebuie să demonstrezi nimănui nimic.
Dacă este să găsești persoana potrivită, aceasta nu va acuza anumite motive pentru care să te refuze.
De multe ori, intalnim persoane pe care le considerăm că ar fi pentru noi, însă realitatea ne demontează aceste considerente.
Derivat din experiențele mele, nu are sens să tragi de o sfoară care îti provoacă răni.
Aici ai dreptate dar tot nu o sa renunț pentru ca simțim amândoi ceea ce este între noi, conexiunea aia, vibrația
Baftă!
Cum să te vrea aia, mă? Nu stiai că are cont pe TPU si ti-a vazut data nasterii la profil?
Am 19 ani, data e pusă la mișto la fel ca numele
Atunci, e posibil sa primesti si raspunsuri la misto.
Daca ai eticheta pe lover boy, e greu sa o schimbi. Sansele ca tu sa fii cu ea sunt minimie. Este si o vorba "ban la ban si paduche la paduche"/ Tu daca zici ca esti atat de avut, gandeste-te ca ai o alta mentalitate fata de a ei, tu ai crescut intr-un alt mediu, ai vazut alte lucruri, ea este o persoana simpla. Tu esti ivatat cu lux, ea poate ca a vazut si martea mai nasoala a lucrurilor.
Personal iti zic sa cauti o fata de pe aceeasi ramura sociala ca si tine, pentru ca o fata cu o situatie materiala net inferioara tie se va simti mereu saraca si cumparata, bine mai sunt si cazurile in care vor decat banii tai.
Sa nu faci prostia sa ii cumperi cadouri scumpe daca nu sunteti impreuna pentru ca o vei jigni.
Cum am răspuns și mai sus cuiva,simțim amândoi o conexiune puternica,și ea mă place,mi-a zis, însă nu prea am pus cont pe cuvinte ci pe fapte, se înroșește când se uita la mine, are zâmbetul pana la urechi când e cu mine, i am adus trandafir și era foarte fericita și avea lacrimi in ochi i am pus mâna pe piept ca sa văd cum ii bate inima și ii bătea foarte tare, o simt mult prin cuvinte.Nu avem gândiri diferite decât la câteva subiecte care nu sunt legate de bani, in rest chiar ne potrivim.Nu vreau sa fiu cu ea de pe acum sincer, vreau pentru început sa o conving ca nu vreau sa o folosesc, după vreau sa ne cunoaștem din ce in ce mai bine pana simt ca e și ea 100% sigura ca vrea o relație(la subiectul sex, chiar dacă am fi împreuna nu as vrea sa fac asta cu ea pana nu simt ca e ceva sigur, nu vreau sa o fac cu ea și după poate ne desp și se înțelege altceva)
Simplu. Stai cu ea in tot acest timp. Daca ii esti alaturi indiferent de situatie, dupa ceva timp o sa vada asta si o sa accepte. Cat timp? Nu conteaza. Cat este nevoie, daca chiar o iubesti
A iubi e ceva mult, nici in primele luni de relație nu iubești cu adevărat.Momentan doar sunt foarte îndrăgostit de ea.
Fii tandru cu ea si iubeste-o cu adevarat daca vrei sa se apropie si ea de tine.
După cum ai început cu panamera si luxoase si felul ala scarbos de a spune pot sa imi dau seama ca esti un visator trist fictiv pe TPU
Ce sens ar avea sa fac asta pe un cont de TPU? și dacă nu ești capabil sa pricepi ca am spus astea ca persoanele sa înțeleagă dc nu vrea da fie cu mine este trist.
Nu încerca să o cumperi cu bani sau cu chestii materiale, dar poți să îi dai sau trimiți o dată la câteva luni sau sămptămîn un buchet de flori simplist