| Chellu a întrebat:

Am o problema... Sunt rapper am 15 ani si din cauza hainelor nu pot sa-mi fac o prietena si nu pot sa ma las de hip-hop fiindca sunt DEPENDENT nu pot sa fac nimic... ce e drept si fumez si beau poate de asta? Oare ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| DraPraaHaarp a răspuns:

In primul rand oare voi astia care comentati ati putea sa i ascultati povestea si apoi sa va dati cu parerea?

47 răspunsuri:
| Chellu explică:

Bubu vezi ca tiam lasat id`u la mesaje

| Chellu explică:

Bravo anonim!

| AlyAlx07 a răspuns:

Frate sunt la fell ca tine si fetele te plac dar nau tupeu sati zica. stiu eutongue funda?

| MiculUsar a răspuns:

Nu hainele il fac pe rapper. Si daca porti niste blugi si un tricou larg nu inseamna ca esti rapper. MC esti cand faci muzica indiferent de cum te imbraci :] Si care e problema ca te imbraci intr-un fel anume? Ce alea te vor la papion. Da-le-n **** masii.

| adrian_8167 a răspuns:

Are balta peste d
ei gasi u una care sa simta gustu ce e drept una bucatica rap nu gasestiprea des

| NuStiuNimic a răspuns:

Ce tarasenie ii aici doamne laughing unu contrazice pe altul si eu sunt rapper si eu am 15 ani sunt fix ca el si daca ii place si stie ce face lasatil asa si in cazut cu prietena fratewinking mai sunt fete inca cate o sa vina vremea cand o sa ai o prietena si o sa suferi mult din cauza asta dar pana atuncia bucurate de viata si daca stii vreun gen de dans / beatbox sau asa mai departe zic sa nu te lasi caci poate o sa iti faci o cariera din asta succes

| AnnaWeed420 a răspuns:

Te i-au eu!

| MCF a răspuns (pentru AnnaWeed420):

Dami idi-ul tau printrun mesaj daca esti interesata de rappul necomercial.

| Valentin_Alex_1996 a răspuns:

Si la faza cu prietena...asteapta am si eu anii tai si na nu mi-am gasit pe cineva care sa ma inteleaga...adic am dat numai de panarame si le-am alsat.asteapta fata potrivita crede-ma o vei gasi nu te grabiii da-mi id tau si mai vb sal

| Valentin_Alex_1996 a răspuns:

Si narcis2007 mai atci ca daca ai fi ca el nu ai mai zice asa, stai tu linistit.

| Antonio_7074 a răspuns:

Si ce vreti sa faca ma?! sa fie cu o fata si sa-i sune telefonul cu melodia lui Guta?
Pustiule, tu nu ai gasit fata potrivita, o faata trebuie sa te placa asa cum esti, o fata NORMALA care tine la tine, iti cere o singura schimbare daca e cazut.CARACTERUL,nu conteaza ce tinuta porti, Si dragostea, sentimentele pe care i le porti.Frate nu te lasa de "ceea ce faci" voi sunteti urmasii, daca s-ar lasa si "Copii astia care se cerd rapp" Nu am mai fii nici aia 1 la suta din populatia Romaniei care asculta rapp.Nu asculta ce zic astia, ramai pe stilul tau, Si o sa gasesti tu fata potrivita.CAPU SUS ROMANE!

| Oprea_Silviu_1993 a răspuns:

Frate sunt Rapper ca tine cant de mic copil etc...Nu trebuie sa te schimbi cine te place te place asa cum esti ...si crede.ma alcoolul nu.ti aduce nimic bun vei avea certuri cu familia etc...iar fetele nu supotta mai ales mirosul de fun de tigara probabil daca fumezi mult iti miros hainele incearca sa iei un parfum mai bun sau ceva sa acopere mirosul
Si incerca sa gasesti pe cineva care apreciaza strada ca tinewinking

| Ba_Poney_1997 a răspuns:

Lasa-mi id tau :* Poate scoatem o piesa

| IonescuVale a răspuns:

Deci tu crezi ca nu poti sa-ti faci o prietena doar ca ai haine de rapper?rolling on the floorlaughing(ca sa fi rapper nu trebuie sa ai doar haine de rapper) rappul e un stil de viata nu se invata nu se imprumuta si nu se fura

| Leon_Robert_1997 a răspuns:

Si eu is rapp-er dar cum sa spun:eu nu sunt respins de fete.Bafta