Intr-adevar cand ai pus intrebarea asta mi-am imaginat ca esti in a 3-a sau a 4-a si da motivul este foarte urat dar e bine ca nu vrei sa il faci sa sufere ca altele deci iti pasa
Spune-i ca iti place de altcineva sau ca parintii tai nu te lasa sa ai prieten de la varsta asta si ca nu vrei sa-i minti.
Spune-i ca nu este genul tau, sa te lase in pace, ce il tot menajezi atat, oricum tiganii sunt perfizi, spune-i sa duca invartindu-se ca parintii tai nu ti-ar permite sa iesi cu unul din rasa lui
Ii spui NU. Eu nu suport tigani aduc numai probleme. Spune-i acum NU clar si scapa de el, mai bine acum decat altadata pentru ca o sa ii placa mai mult de tine si chiar nu ai cum sa mai scapi de el.
Mersi de sfat!
Bafta papusico.
Spune-i ca nu iti place pentru ca pur si simplu nu simti nimic pentru el. Deci nu adu vorba despre faptul ca e tigan.
Pai pentru inceput. spune-i ca ai pe altcineva..sincer..si el are suflet..sa nu fim rau cu el pentru ca este tigan.ii spui ca si el o sa gaseasca pe cineva ca el.
Nu trebuie sa spui ca nu suporti tiganii (deja ar interveni rasismul), ci doar ca nu iti place caracterul lui si vrei sa ramaneti doar prieteni.
Da,am gresit, care-i problema ta? prefer sa nu stiu sa "scriu" (cum zici tu) decat sa vb aiurea ca tine)