OMG o inebunit lumea la 13 ani sex? WFT la 17 ce ai sa faci las ca ai timp sau ce crezi ca vine sfarsitu lumi si tu ramai virgina? las oricum ne **** viata asta pe toti stai fata draga cuminte unle fete la varsta ta nici nu au auzit de asa ceva daca iti cere asta de acum sigur vrea doar sa te**** apoi deci ai grija
baftaa:X
Buna,
Sa nu faci asta, orice-ar fi! Esti prea mica, crede-ma! Iti recomand sa iti incepi viata sexuala dupa 17 ani, intrucat de-abia atunci vei fi matura atat fizic cat si psihic.
Ai o problema mare, intr-adevar. cel mai bine ar fi sa discuti cu parintii tai, sunt sigura ca ei te vor ajuta si iti vor da cel mai bun sfat de urmat.
Eu zic ca esti cam micuta. Nu mi-o lua in nume de rau dar relatia voastra nu o sa tina. Sunteti micuti amandoi, el este la inceput si mi se apare normal sa-si doreasca sa o faca. Este si la el curiozitatea, dar ai drepatate esti mica. Fi sigura ca el nu va mai fi cu tine dupa ce o faci, pentru ca el e in cautare de nou, vrea cat mai multe fete.
IN NICIUN CAZ! vrei sa te faci obeza? am eu 15 si nu am inceput nimic. spune. i asa "cred ca relatia asta mai trebuie sa avanseze ca sa putem sa trecem la etapa urmatoare.eu sunt mai mica si nu prea ma tenteaza ideea. daca vrei sa ma intelegi ok dca nu iarasi ok.insa chiar nu vrea si nici nu pot.
La 12 ani iti trebuie iubit?! Pentru ce?!
In fine.... Stii la ce riscuri te expui daca iti incepi viata sexuala de pe acum?
De BTS( bolile cu transmitere sexuala ) ai auzit? Stii cum sa previi o sarcina?(cu siguranta nu cred ca iti doresti un copil la varsta asta)Consideri ca esti pregatita din punct de vedere fizic si psihic pentru a-ti incepe viata sexuala? Crezi ca vei avea o relatie de lunga durata cu baiatul cu care vrei sa faci acest pas foarte important? De cancerul de col uterin ai auzit?
Mai bine astepta si tu pana la 17 ani jumate o sa fie mult mai bine pentru tine
O seara frumoasa
Pai nu stiu ce sa zic
mai intai la varsta ta nu prea tiar trebui un preten dar in fine
cat despre ce e mai grav, nici gand la varsta ta nu prea as fi de acord
dar in fine o poti face
sa te distrezi, bafta :X
Hai ca incep si eu
LOOOOL!
Tu suferi? Cum vrei sa te ulci cu el la 12 ani? Nici nu stii ce vorbesti cred
Esti mica.Lasa baietii.
Buna domnisoara, Varsta ta de 12 ani e o varsta foarte frumoasa, e varsta la care trebuie sa te bucuri de copilaria ta si de lipsa problemelor. De asemenea e o varsta la care corpul si psihicul tau sunt intr-o stare continua de dezvoltare, iar din punct de vedere psihologic tu nu poti intelege toate consecintele ce vor urma dupa o asemenea decizie. Sa faci dragoste e un lucru minunat, si e bine sa il faci atuncea cand esti cu adevarat pregatita, dar asta nu e acum esti mult prea mica, nu te grabi sa cresti, iar daca baitul acesta iti pune ca si conditie sa faceti sex si nu doreste sa te astepte, pana vei fi si tu pregatita atuncea el nu te merita.
Sfatul meu este sa astepti sa mai cresti esti prea mica pentru asta, dar daca te vei decide sa ignori sfatul meu si vei face sex atuncea pentru binele tau puneti partenerul sa foloseasca un prezervativ pentru a impiedica o sarcina nedorita si bolile cu transmitere sexuala, de asemenea trebuie sa stii ca daca faci sex neprotejat poti ramane insarcinata si daca este primul contact sexual. Vei gasi mai multe detalii despre inceputul vieti sexuale pe acest site http://relatii.ele.ro/Femeile_la_inceputul_vietii_sexuale_--a9927.html ai grija de tine ceau.
Intradevar esti prea mica si parerea mea ar fi sa nu faci asta. Insa daca vrei sa faci asta, fa-o pentru ca iti doresti tu nu ca esti obligata. Spune-i asta prietenului tau, daca nu te intelege inseamna ca nu te iubeste.Trebuie sa fii pregatita si sa stii ce se poate intampla dupa aceea.Chiar crezi ca esti pregatita? Sper ca te-am ajutat si ca o sa te mai gandesti:*:*:*:*
Eu zic sa stai cumninte!
nu merita. El vrea asta doar ca sa fie mai interesant si sa le povesteasca prietenilor lui ce barbat e.
nu cred ca la 15 ani e suficient de matur ca sa te iubeasca sincer, iar tu esti prea mica sa faci prostia asta.
ai rabdare! nu forta lucrurile! ai timp sa faci de toate in viata insa toate la timpul lor.
te-am pupat. Fa alegerea potrivita pentru tine:*
Buna.
Daca ai face asta ar fi cea mai mare greseala din viata ta. El vrea doar sa te foloseasca. Daca te iubeste te va astepta.
pa pa
Va multumesc de raspunsuri, m-am decis s anul fac nimic, dupa cum ziceati, ma iubeste? ma asteapta! kisses >
SAlut!
eu am 13 ani.
in vara 14 .
Si eu am un prieten si ar vrea ceva mai mult.
Dar stiu sigur ca nu o sa o fac orice ar fi!
Esti prea mica. Ai timp toata viata.
Daca iti spune ca vrea sa va despartiti daca nu o faceti.
mai bine despartiti`va!
Oricat l`ai iubi. nu o fa!
Te puup:*.
Ai grija :d!
Bai orice ai face, nu o asculta pe tanti aia, nu vorbi cu parintii, poate peste 3 ani cu mama, dar acum nu, nu le spune absolut nimic pentru ca o sa regreti, dar sa nu-ti incepi viata sexuala, esti mica, sincer am si eu o verisoara de 12 ani, daca as afla ca vrea sa faca asta, i-as inrosii fundu! Clar nu! vezi-ti de papusele
Pentru ultimul raspund anonim. inteleg ca ai o verisoara, dar ea poate e mica si... eu is mai dezvoltata de felul meu. adica arat de minim 14 ani.multi zic ca am 16.
NU. Ar fi o prostie imensa sa iti incepi viata sexuala de la varsta asta. Cu toate ca si eu am 12 ani totusi imi dau seama de urmarile ce le poti avea. Fii sigura ca o data ce a`ti facut`o nu va mai fi impreuna cu tine. Pentru ca va dori sa ajunga cu tine in pat si sa te lase. Asa sunt toti baietii. Niste porci :j-.
Pfff...prietenul ta cred ca exagereaza in privinta asta.esti cam mica. dupa parerea mea. daca tii la el atat de mult dovedestei atfel decat sex sex si iarasi sex.stii dupa ce o sa va despartiti.pentru ca iti dai seama ca nu ai sa te casatoresti cu el. o sa zica pe la colturi : ceaurica aia la 12 ani neam.si a fcaut nust ce panarama de ea.
poate nu va face. dar cred c aintai trebuie sa implinesti o varsta. dar depinde si de ce vrei tu. poate baiatul chiar are snetimente puternice.si atunci vedtei voi.
Mutubal întreabă: