| diana_4415 a întrebat:

am o problema vreau sa ma impac cu prietenul meu ne-am certat de curand de valentine; s day sh ma simt prost pentru asta recunosc eu am gresit sh vreau sa imi indrept greseala faqta ce pot sa fac in privinta asta i-am spus ceva i genul"Nu mai vreau sa ascult nimic din ce spui spui numai minciuni" sh ne-am certat pentru ca eu ma las condusa de toti si nu am mai avut incredere in el deloc pls ceva sfaturi mi-ar prinde bine mersi mult!

5 răspunsuri:
| funnygirl a răspuns:

Pai nu stiu vb cu el promite-i ca nu o s mai fac asa ceva spune-i ca il iubesti si ca iti pare rau ...succes

| monyk a răspuns:

Buna, pai vb cu el si cere-ti scuze, spune-i ca il iubesti si ca il vrei inapoi, daca te iubeste, atunci te va ierta, promite-i ca te vei schimba, ca vei avea mai multa incredere in el pe viitor, demonstreaza-i asta.

| dragosvalcea a răspuns:

Pai du-te la el ce mai astepti recunoasteti greseala spune-i ce simti si gata.

| elennyash a răspuns:

Parerea mea e sa il lasi o vreme singur, nu il mai cauta si il suna, fii indiferenta, atunci iti vei da seama daca te iubeste cu adevarat, pana atunci lasa timpul sa decida.succes!

| anonim_7506 a răspuns:

Buna, in primul rand eu cred ca nu trebuie sa te lasi condusa de nimeni iar in al 2-lea rand trebuie sa ai incredere in persoana iubita. Spune-i ca iti pare rau si ca nu se va mai intampla si te va ierta cu siguranta daca te iubeste.Succes