| Noreasontosimle a întrebat:

am o problema, zic eu, destul de nelinistitoare. Am 20 de ani, si de curand am inceput sa fac sex cu iubitul meu. Eu n am mai avut alt partener. Pana acum cred ca am avut 8-9 partide. El s a simtit bine in toate, eu cred ca doar intr una si nici atunci. extraordinar,. Nu inteleg de ce. Il iubesc, ma iubeste, isi da silinta sa na faca sa ma simt bine, este destul de dotat, ca sa zic asa. Si eu tot nu simt mai nimic, desi sunt extrem de uda pe toata perioada unei partide. Nu inteleg care sa fie problema. El e foarte suparat dupa fiecare partida pentru ca nu reuseste sa ma faca sa ma simt mai bine.
Am facut o si protejat si neprotejat..nu stim ce sa facem. Va rog, un sfat, o parere? happy multumesc anticipat!

6 răspunsuri:
| Winchester1907 a răspuns:

Inceraca sa faci sex oral

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Ai inceput prea devreme viata sexuală, te ai grăbit, esti sigură că il iubesti? Poate ca tu asa crezi dar organismul tau e de altă părere, i a o pauză ca oricum nu poti forța organismul tau sa se simtă bine daca nu este incă pregatit.

| SorinelF86 a răspuns:

Incercati toate pozitiile posibile

| Eduard196 a răspuns:

Asta e constructia corpului tau. Sau poate ca nu trebuia sa o faci

| mihai69 a răspuns:

Rareori femeia simte orgasmul încă de la debutul vieții sexuale. Cel mai adesea, pentru a avea orgasm, e nevoie de stimulare suplimentară, simpla penetrare vaginală nefiind destul de excitantă ca să poată duce la o finalizare „fericită" pentru parteneră.
Și el, dacă chiar vrea, să pună mâna să facă și un oral bun și să vezi minune! O să ajungi la orgasm!

| Emilian65 a răspuns:

Consulta un medic sexolog si vezi ce iti spune acesta.