anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problemuta, daca pot sa ii spun asa. Imi place mult de un baiat. E superb din toate punctele de vedere, dar eu nu... Din fericire stie ca exist pentru ca suntem colegi de clasalaughing, dar. Sa fiu directa: nu vorbim pentru ca el nu ar vorbi cu o fata ca mine. El are prietenii lui, gasca lui care e la fel ca el, cunoaste deja jumatate de liceu. Deci, de ce m-ar m-ai vrea si pe mine? El este frumos, sarmant, eu... Deloc. Da stiu, caracterul conteaza, dar hai sa fim seriosi. Oricum, nu ma plang ca nu stiu sa fiu de treaba, chiar stiu si am inceput sa ma mai "imbunatatesc" din toate punctele de vedere morale, sper ca are sens laughing. Dar de ce m-ar vrea pe mine? Ajutor va rog! Chiar e aiurea. Voua vi s-a intamplat? Daca da, s-a intamplat ceva care parea imprevizibil la inceput intre voi?
Dau funda!
Si inca o chestie, hai sa lasam mistoul pentru ca toti am trecut/o sa trecem prin asta si stiti deja cat de nasol este.
Multumesc!

8 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Cei drept ai concurenta daca e baiat frumos, dar macar ai putea discuta cu el, nu inseamna ca trebuie sa visezi la nunta si puteti fi prieteni mai apropiati sau macar sa stie ca il placi

| RAY a răspuns (pentru RAY):

Zoeyy are dreptate, nu e ok sa spui despre tine asa ceva sau sa gandesti asa

| Livelord a răspuns (pentru RAY):

Nu, din contra, nu are concurenta.
Tipul fiiind un fel de semizeu, asa cum il descrie ea, sunt convins ca este vazut la fel de multe alte fete de varsta ei, care la randul lor nu au o parere prea buna despre ele si il supraapreciaza.
Cu alte cuvinte, cand vine vorba de acest Adonis, ea nu are o concurenta intr-atat de mare pe cat iti imaginezi, insa trebuie sa nu mai aiba o parere atat de proasta despre ea.

| RAY a răspuns (pentru Livelord):

Nu stim cum arata acest baiat, desi afirmatia ta nu este una bazata pe dovezii, de acord, trebuie sa discute cu el, de asta i am dat dreptate la zoeyy

| Ara997 a răspuns (pentru Livelord):

Logic.

| sofisis a răspuns:

Mai, cand eram prin liceu si erau astia mai de bani gata, frumosi si populari, eu ma bagam in seama singura. Ajunsesem de ma cunosteau pe mine mai multi oameni decat pe ei laughing)
Nu am considerat niciodata faptul ca nu eram mereu aranjata dupa ultima moda sau foarte feminina (fara tocuri, fuste etc) sau machiata reprezentau un dezavantaj.
Din contra, cred ca d'aia le placea compania mea. Bine, norocul meu a fost ca eu nu eram interesata romantic de ei, dar totusi...merge pe acelasi principiu. Cu cat il ridici mai mult pe piedestal cu atat il indepartezi fara ca macar sa ii dai sansa de a-l cunoaste. Poate il judeci gresit.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ai o parere foarte proasta despre tine.Si ai tendinta sa-i supraapreciezi calitatile acelui baiat."De ce m-ar vrea pe mine?"Nu cred ca te-ar vrea.Pana nu inveti tu sa te apreciezi, altcineva n-o va face.

| munteanuionvictor a răspuns (pentru anonim_4396):

Are dreptate colega de mai sus. Trebuie să te te apreciezi mai mult.