anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o problena. sau nu chiar! Noaptea de Revelion am petrecut-o acasa la cea mai buna prietena a mea, unde a mai fost inviatat si un baiat (prieten bun de familie). Ne-am luat cu jucatul cartilor pe provocari si am ajuns sa ma sarut cu el (nu frantuzesc, simplu). Faza e ca mi-a placut mai mult decat credeam. E mai mare cu doi ani ca mine, iar eu am 17. Credeti ca merge incercat sa continui? Se plimba intruna prin capul meu!

Răspuns Câştigător
| Syriaa a răspuns:

Niciodata sa nu te dai batuta pana nu dai tot ce ai cel mai bun, sau cel putin pana cand nu incerci. Hai, incearca, poate rezultatul te va surprinde, intr-un mod placut, bineinteles. Poate si lui ii sta gandul la tine.
Oricum, de pierdut nu ai ce pierde, deci fa o incercare. Cu CURAJ! happy

| xcora a răspuns (pentru Syriaa):

Ai dreptate. Asta te sfatuiesc si eu.big grin

11 răspunsuri:
| Larisssaa a răspuns:

Păi continuă. Nu pierzi nimic.
Diferenţa de vârstă nu e deloc mare.
Merită să îcerci ♥.

| Nelamuritul a răspuns:

Zic sa incerci dar poate pentru el a fost doar o provocare si ata dar merita incercat.Bafta.

| anonim_4396 explică (pentru Nelamuritul):

Asta cred si eu thinking

| 1112 a răspuns:

. Pe el! devil. Ce mai astepti? >:p.

| Miki280 a răspuns:

De ce nu? Daca iti place de el eu zic ca mertia sa incerci. Poate si lui i-a placut! smug

| ღSecretღ a răspuns:

Daca il iubesti, dc nu? mai ales ca nu e asa mare diferenta de aniwinking, Succes happy

| Danii16 a răspuns:

Ooo... Cineva s`a indragostit ^_^
Cred ca ar merita sa incerci.
Bafta!

| DeleteAcount a răspuns:

Daca crezi ca el iti acorda atentie si ca ar putea fi ceva intre voi ...de ce nu? ....Bafta

| darry99 a răspuns:

Merita incercat...

| AndreeaCristina31 a răspuns:

Merita! big grin incearca intai sa dai de el sa-l cunosti mai bine si de abia dupa iti dai seama daca o sa fie ceva intre voi!