| Andraanda a întrebat:

am o pronlema este un baiat la tara care imi place mult se numeste Alex. e cu un an mai mare decat mine si mnuj daca are prietena mi-a devenit prieten de familie acum 2 luni el umbla cu niste baietii se plimba cu bmx`urile etk etk. si cand trec ei pe langa noi alex ma saluta si se uita la mine cu zambetuu pe fata.cum sa-l fac sa-l impresionez? am o prietena pe nume amalia care cand il vede fuge dupa el striga ii place mult de alex sad
iar eu sunt putin geloasa ca cu ea vorbeste. si cu mine cand vb parca isi bate joc de mine sad. mrg cum fac sa il impresionez? si cum fac sa nu mai fiu geloasa?

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| AnduZy a răspuns:

E destul de nasol.am trecut si eu prin asta, dar trebuie sa fii tare! incearca si tu sa vorbesti cu el despre ceva cum ar fi masinile sau muzica, ceva ce ii place lui. apoi poti sa il intrebi: Ce crezi despre mine? si el iti va raspunde sincer, sau macar asa cred. oricum trebuie sa fii tupeista si sa ai incredere in tine! succes:Xlove struck funda?:d

| Love_1201 a răspuns:

In primul rand sa nu fi geloasa nu poti, totul decurge de la sine.De exemplu daca vine pe la tine vorbeste cu el, dar incearca sa fi misterioasa sa incerce el sa dezluseasca misterul din tine.Pe strada cand il vezi asteapta sa te salute el, prima data apoi salutal si uh.Incearca in acelasi timp sa fi indiferenta.

Din moment ce va cunoasteti nu prea ai cum sa il impresionezi decat fizic. E normal sa te stie asa cum esti, naturala, iar daca ai incerca sa il impresionezi prin ceva comportament, ai deveni falsa.

Eu ti-as recomanda sa faci o schimbare de look. Fa o vizita pe la coafor, cosmetica + shopping. Nu ar strica putina sala/un sport.

Ai grija sa fi mereu aranjata pana la ultimele detalii.

Unghii ingrijite+ par aranjat + putin rimel+ putin creion + cateva accesorii.Nu uita ca mereu trebuie sa fii aranjata.Foloseste un parfum dragut, dar nu in exces + un luciu de buze(ideea e sa iti fie mereu hidratate buzele).

Chestia asta trebuie sa o respecti zi de zi.Indiferent daca te afli intr-o zi mai proasta. O domnisoara ce se respecta arata bine chiar si in cele ma groaznice zile.

Daca prin chestia asta nu il impresionezi, inseamna ca nu esti genul lui de fata si nu te va putea privi niciodata ca pe o potentiala iubita.