| carmynutza1988 a întrebat:

Am o rel de un an jumate si ne iubim mult. Am incred in el, nu ma forteaza cu nimic, doar ca din ce in ce simt nevoia de a face "dragoste" cu el! am 16 ani si sunt virgina, insa ma gand tot mai mult la chestia ast. voi ce ziceti? e prea devreme? doar asta ma retine, varsta mea frageda si frica unor sarcini nedorite! dau funda! mersi:*

4 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Daca iti doresti asa mult si crezi ca esti pregatita cred ca iti poti incepe viata sexuala dar protejeaza te

| lostcontrol12 a răspuns:

Nu este prea devreme. spui ca sunteti de atata timp impreuna, va iubiti, nu va retine nimic..doar protejati-va( prezervative Durex, pastilute etc) si spor la treaba. Mult succes si sa va iubiti mult.

| shadow72 a răspuns:

E perfect spun eu.prietenul tau e norocos sa stii.folositi prezervativul si nu o mai ai problema sarcinii

| AlexFotografu a răspuns:

Nu e o varsta rea. de 1 an jumate ma mir ca ati rezistat fara sex. eu am inceput cu prietena mea de cand ea avea 14ani si eu 15... spune-i sa aiba prezervative durex tot timpul si va urez bafta. apropo prima data te va durea cam groaznic dar dupa aceea iti va placea. bafta big grin