Salut! Gandeste-te daca s-a schimbat ceva in ultimul timp, a aparut un element disturbator, ceva... daca nu s-a intamplat, s-ar putea chiar asta sa fie cauza.sti tu, monotonia, pentru ca oricat de mult te-ar iubi, si tu pe ea, nu e de ajuns. Trebuie sa va simtiti bine amandoi cand petreceti timp impreuna, trebuie sa va intelegeti, sunt multe. Asa ca incearca sa vb cu ea si s-o intrebi pur si simplu de unde a plecat starea asta. Succes
Pai daca te suna zilnic si inca vorbiti, eu zic sa nu gandesti din prima negativ. las-o putin sa-si dea seama ce vrea si ce se intampla cu ea, eu cred ca este vorba doar de o perioada acum daca perioada asa va devenii definitiva asta tine de ea! Totusi e cam ciudat asa ca peste noapte ea numai stie ce simte da cine stie ce o fii in capul ei! Oricum sfatul meu e ca indiferent de ceea ce s-ar intampla sa incerci sa fii puternic si sa tii capul sus, sa nu-ti inchipui cumva ca aici se termina viata ta, ca nu este asta!
Timpul le ca rezolva pe toate daca a cerut o pauza lasa-i o pauza dar sa nu devina nesimtita ea adica pauza asta sa dureze 3 4 luni si intre timp sa fie cu altu si apoi la despartire sa vina cu coada intre picioare la tine sunt 2 posibilitati: 1 asteapta si vezi ce se va intampla 2 vorbeste cu ea bafta
Problema ii ca ea nu stie daca ii pauza, nu mi-a dat nici un raspuns? ce fac?
Pai pana acum sper ca s-a rezolvat dar in orice caz vorbeste cu ea!
Cand cineva iti spune ca vrea o pauza, nu reprezinta decat un mod mai subtil de a spune ca vrea sa se desparta. Asa si in cazul tau. Probabil ati ajuns in stadiul in care a intervenit monotonia(in cazul ei). Despartirea e inevitabila. Ea nu mai simte nimic pentru tine crede-ma. Nu ti-a spus direct pentru ca nu vrea sa te faca sa suferi.
In general cand femeia ia o pauza inseamna ca vrea sa incerce alt ceva. Cu toate ca ele spun ca nu este adevarat. Am trecut si eu prin niste pauze si pana la urma sa ajuns la despartire.
Sunt greu de inteles femeile astea. eu sunt de parere ca pauza inseamna despartire. nu vad nici un rost intr-o relatie cand iei pauza. parerea mea este sa nu ii mai raspunzi la telefon cand te suna, poate asa isi va da seama si va renunta la pauza. dar nu este buna deloc o pauza pentru ca o relatie care se intrerupe nu va mai fi ca inainte.
Banuiesc ca te iubeste daca a stat cu tine 3 ani si s-a obisnuit cu tine. nu-i nimic rau daca ti-a cerut o pauza, poate vrea sa-si punele unele ganduri in ordine, sau poate trece printr-o perioada mai dificila. daca luati o pauza sa zic asa la distanta, cand veti fi iarasi impreuna sa vedeti ce bine o sa va impacati.
Mai asteapta...e posibil sa aiba anumite probleme. familie etc.si nu vrea sa te bagi
Da-I fetei pauza daca de asta are nevoie. Ii trece ei confuzia pana la urma. Eu sunt fata si cred cu tarie in principiul "cand comunicarea nu rezolva, atunci pauza e aia care o va face". Si asta incepand cu cele mai banale chestii pana la cele mai importante. A functionat de fiecare data.
Dacă a cerut o pauză, e clar că are pe altcineva sau ii place de altcineva.Cunosc persoane care au trecut prin asta.
Cred ca te iubeste dar daca face o pauza inseamna ca a deranjat-o ceva din ce ai spus sau facut sunt fata si stiu si daca nu este asta inseamna ca a intervenit alt baiat. Sper ca te-am ajutat.
AndrewTate7789 întreabă: