| Rus_Ramona_1999 a întrebat:

Am o relație cu iubitul meu de 2 ani. Avrm planuri impreuna si visam la un viitor si ne dorim sa ne mutam impreuna. Dar problema e ca parintii mei nu sunt de acord cu el pentru ca ei nu imi bad un viitor potrivit langa el. Ce ar trebui sa fac? Stiu ca e decizia mea si viata mea. Dar e o decizie uriaşă!
Dau fundă☆!

7 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Inseamna ca e un ratat fara scoala daca parintii nu sunt de acord. scumpa domnisoara esti prea tanara pentru astfel de decizii, la varsta ta prioritatea este facultatea si viata de studenta la camin unde te asteapta aventura vietii tale. scapa de iubit CAT MAI URGENT PENTRU CA AI BAC SI VINE ADMITEREA. acceptand sa te muti cu el vei deveni sclava si vei face parte din grupul fetelor nefericite care nu au profitat de viata

| Rus_Ramona_1999 explică (pentru VerginicăVacăGrasă):

Pai eu nu vreau sa merg la facultate. Si faza e ca dupa ce voi termina cu toate astea( scoala si bac) atunci vrem sa ne mutam

| Rus_Ramona_1999 explică (pentru Rus_Ramona_1999):

Dacă ai mei l.ar accepta mai mult nu as avea planurile astea. Dar nu sunt de acord in totalitate. Ei o fac doar de dragul meu. Dar daca ar fi mai intelegatori aş ramane la viata normala pe care o am.
Dar e foarte greu cu ei.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns (pentru Rus_Ramona_1999):

Halele maica sfanta vrei sa ajungi vanzatoare de magazin (in cel mai bun caz) in locul parintilor tai as chema politia

| mihai69 a răspuns:

Dacă sunteți majori și vă puteți susține singuri, e timpul să dovediți ce puteți.

| cireşicat9 a răspuns:

In primul rand ar trebui sa-ti urmezi inima! Daca tu crezi ca el este acel "EL", atunci alege-l. Mutați va împreună. Fiti fericiti! În ceea ce priveste părinții tăi, timpul va rezolva.

| Matachefloriseusobiu a răspuns:

Pai,daca tu chiar il iubesti si ai incredere ca poti avea un viitor cu el, ramai cu el.Ei sunt parintii tai si vor intelege intr-un sfarsit!