Nu poti sal inviti si tu pe prietenul tau la tine acasa sa faca pe lipiciosul gen ca sa schimbat pentru ca tine prea mult la tine.Asta stiu ca a facut prietenul meu dar la inceput sa se lipeasca de ai mei... A si te rog incerca sa-mi dai si mie un sfat.
Continua sa-l iubesti:] si el sa te iubeasca; p
Asteptati pana cand implinesti si tu 18 ani si poti pleca la el.doar o sa fi majora
Incearca sa-ti testezi iubitul sa vezi cat de mult tine la tine.
Si mamei tale spune-i sa nu te mai contreazica pentru ca si ea a avut iubiti
Si prin iubire ai luat nastere tu`
Esti destul de mare incat sa alegi singura.
Sa pleci nu e o solutie!
Ea iti va fi mama toata viata, iubitii ii poti schimba ca pe sosete!
Ea vrea doar sa te previna, nu vrea sa suferi, pe scurt!
Cel mai simplu ar fi sa vorbesti cu ea serios!
Nu cred ca ai vrea sa ti strici relatia cu mama ta... oricum cu baiatul ala nu te casatoresti acum, ci peste 5 ani...
fa tu alegerea potrivita...
Am trecut si eu prin ceva asemanator, dar eu am facut-o sa isi deschisa ochii, sa nu ma mai priveasca ca pe o fetita(cu toate ca tot fata ei raman), am ramas impreuna cu acel baiat, ne intelegem de minune, parintii mei au vazut ca ne iubim si au acceptat relatia noastra. asa ca sfatul meu este sa vorbesti deschis cu ea, sa o faci sa inteleaga ca tu il iubesti si renunta la gandul de a pleca de acasa, nu este o solutie sa fugi de probleme, infrunta-le
Eu zic sa nu o asculti pe mama ta. Daca voi va intelegeti foarte bine felicitari.Eu una am 15 ani si am un prieten de aproape un an si 4 luni si si noi ne intelegem super. Daca iti iubesti prietenul si cred ca asta faci nu asculta lumea.Mai ales mama ta.Cred ca si ea a fost pusa in situatii din astea la viata ei dar sa se gandeasca ca ea cum il iubeste pe tatal tau si tu il iubesti pe iubitul tau. A si in legatura ca te trateaza ca pe o sluga incearca sa discuti cu ea si daca vezi ca nu merge i, ati inima in dinti si nu mai fa nimic pentru o zi macar sa vada cum este.Toate bune.:*