Depinde foarte mult daca asa stau lucrurile de la inceput sau doar de la o vreme incoace. Daca e de la inceput (si s-a aplicat si la alte relatii) probabil ca vezi sexualitatea intr-un anume fel, barbatii care fac avansuri la fel etc. Daca e de la o vreme, incearca sa iti amintesti de cand. Ce s-a intamplat de a schimbat lucrurile. Posibil sa fii suparata pe el (dintr-un anume motiv), sa nu fi rezolvat cu adevarat conflictul asta si sa te enerveze, pur si simplu, tupeul lui de a te atinge cand esti suparata pe el (la nivel subconstient, desigur; ai ceva de sapat). E posibil si sa fie o cauza externa, sa fii stresata/obosita/preocupata si sa te deranjeze ca el, in loc sa iti ofere sprijin, se gandeste la nebunii... Tu stii care ar putea fi motivul. Cauta-l mai adanc.
Daniela.sigur il mai iubesti?! sau te amagesti cu gandul asta si vrei sa gasesti o scuza la problema ta?
Cred ca pana aici ti-a fost cu relatia.Eu stiu ca o femeie cand iubeste si este atinsa.se excita, nicidecum nu se enerveaza.
Ar fi bine sa-ti revizuiesti sentimentele fata de el.si vezi intr-adevar daca il mai iubesti
Daca il iubesti nu ar trebui sa te enerveze... poate nu il mai iubesti ca la inceput...
ar trebui sa te gandesti bine la chestia asta.
In mod normal nu trebuie sa te enerveze, din contra...
Cred ca e altceva la mijloc si nu vrei sa recunosti...
Cred ca intervine o stare de nervi pe care nici tu nu o poti explica. Esti cu el de 3 ani, poate te plictiseste si vrei o schimbare de partener.
Poate treci prin faze proaste sau poate chiar esti obosita si nu ai chef de nimic.
Nu fi asa rautacioasa.Problema ta e ca esti cam incordata fa niste miscare si iesi in parc. undeva la aer curat.
KatiMe27 întreabă: