| anapendus a întrebat:

Buna,am o relatie cu un baiat de 23 de ani, eu avind 18 ani, avem o relatie de 2 luni,el m-a invitat la el acasa. am plecat impreuna, si am ajuns la momentul cind el a inceput sa ma dezbrace, dorea sa aveam relatii dar eu nu imi doream acest lucru,m-a intrebat,de ce nu vrei?, i-am rs pentru ca nu am avut niciodata si ma tem, seara ceea a trecut asa. am ajuns in alta zi si tot aceeasta situatie se repeta, relatia noastra a mai tinut vreo 2 saptamini.si ne-am despartit, a spus ca doar pentru frumusete nu ma tine, dorea doar sex de la mine? sau ceva mai serios cum credeti? multumesc

18 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Ai dreptate, vroia doar sex si bine ai facut ca nu ai cedat avansurilor

| DNSK a răspuns:

cam pentru ce crezi ca te tine? daca avea ceva sentimente, nu se despartea de tinethinking

| DNSK a răspuns:

Da nimeni n-a zis asta. poti sa ai si 30, daca nu stii ca sexul vine de la sine, esti praf. poti sa ai 23 de ani si sa nu tii sa faci fata sa vina singura la tine. cum e cazul ei, a postat aici, toata lumea crede ca pentru sex o tine. poate nu e asa, poate el a dat numa de... fete faine, ce la prima intalnire erau in pat. a dat de ea, nu stie ce sa-i faca. e foarte usor sa dai vina pe hormoni, nu?!

| DeeaMarry a răspuns:

Ti-a spus chiar el. "pentru frumusete nu te tine". E clar ca dorea doar sex!
Ma bucur ca nu i-ai cazut in plasa, dar ai facut foarte rau ca ai accept sa mergi acasa la el, dupa doar 2 luni de relatie.

| anapendus explică (pentru DeeaMarry):

Pai am plecat impreuna cu niste cunoscuti ..pe urma am ramas singuri

| BlackheartQueen a răspuns:

Buna!
A fost urat din partea lui. Clar, doar pentru asta a vrut sa stea cu tine. Asa sunt unii. Incearca sa eviti pe cat posibil astfel de persoane. Ma bucur totusi ca ai avut puterea sa spui NU si ca nu ai lasat pe cineva sa faca ce vrea cu tine. O relatie se bazeaza SI pe sex, nu DOAR pe sex. Daca exista intelegere din partea lui si avea un alt comportament, relatia ar fi durat si acum dar asa a fost sa fie. Eu nu suport astfel de persoane dar din pacate ne tot lovim de ele. Bafta in continuare!

| Dariusuu a răspuns:

Nu era ceva serios, dacă chiar era serios nu te părăsea.
Deci poți spune că a vrut doar sex de la tine.

Ai grijă de tine.

| Felys a răspuns:

Un barbat la 23 de ani nu poate sa stea langa o fata frumoasa doar sa o admire, e firesc sa vrea mai mult de la iubita lui, ai prefera sa fi cu unul si el sa duca cu altele sa se racoreasca doar pentru ca nu esti tu pregatita sa ii oferi ceea ce isi doreste, asa vor face toti de acum incolo nu mai esti un copil, era de asteptat ca va veni momentul cand iti va cere asta si daca tu vrei sa te pastrezi virgina probabil ca vei astepta mult si bine pe unul care sa accepte doar sa te scoata la film si la suc si sa te iubeasca platonic

| Cristiann25 a răspuns:

Stiti ce nu suport eu? Fetele/femeile care judeca barbatii mai ales peste 25 de ani care isi doresc si sex! Pai normal ma fetelor ca nu mai e o joaca pentru ei vor si ceva mai serios.Totusi ai 18 ani esti majora nu ar face ceva ilegal.Nu inteleg de ce unele sunteti asa speriate sincer.Adica te poate astepta dar sa discutati nu sa-i zici mereu nu si nu.Trebuie discutat daca vrei acum, daca vrei peste cateva luni. Apropo e logic ca atunci cand un baiat cheama o fata la el acasa si aceasta accepta ca vrea sa se culce cu ea si prin acordul dat se intelege ca si ea vrea acest lucru.Succes in relatiile viitoare si fara frica!

| Raiiiisa a răspuns:

Buna.
Daca s-a despartit de tine,nu insemna neaparat ca te-a vrut doar pentru sex.
Mi se pare ca a fost foarte direct cu tine si ti-a spus ce simte si de ce are nevoie.
Multi plecau cu coada intre picioare la altele, si se intorceau ca si cum nu s-ar fi intamplat nimic.
Cum a spus si "Dnsk", daca un barbat nu stie sa faca o femeie sa mearga singura la el, nu o atrage, ori nu exista chimie intre cei 2, ori baiatul este praf.
Daca iti doreai, nu puneai problema ca nu esti pregatita.
Pregatita esti atunci cand ai incredere in cel de langa tine si nu o faci din obligatie.
Deci pana la urma cred ca s-a simtit si el, nu tocmai placut, vazand ca nu te atrage si nu te poate face sa te simti bine.
Si cred ca a avut sentimente pentru tine, doar ca a fost corect.
A inteles ca pasul asta il faci atunci cand esti pregatita si simti, nu avea rost sa traga de tine.
Cu un barbat trebuie sa te intelegi peste tot si mai ales in pathappy

| caterinasmile a răspuns:

Draga mea acest baiat nu te merita.Clar vroia doar sex!
Nici nu stiu de ce te mai gandesti. Esti virgina si ar trebui sa-ti incepi viata sexuala cu un baiat care te iubeste, te respecta si care te face fericita!
Succes!

| ElenaElenaPiscupescu a răspuns:

Eu am 16 ani si prietenul meu 21 si suntem de 3 luni impreuna si nu mi-a facut asa ceva! Ma pupa in fiecare secunda si nu ma mai lasa din bratele lui, iar daca fostul tau iubit nu ti-a facut asa inseamna ca doar sex a vrut de la tine, imi pare rau...Ai grija la baieti ca in ziua de azi doar asta vor dupa cateva zile si pe urma le lasa balta...bafta big grin

| allekssxa a răspuns:

Raspunsuri ridicole...cica voia doar sex... daca nu stii nici tu asta cum ar putea sa stie cei care iti raspund. Patetic, mai bine nu-ti raspundeau sincer. Fi atenta. poate ca si-a dorit o relatie cu tine si e normal sa vrea sa aveti relatii intime, pentru un barbat la varsta lui asa ceva este normal. Gandeste-te doar ca tu cand cunosti un tip simti nevoia sa-l saruti, da? Si nu ai putea vedea relatia fara sa va sarutati corect? Cam asa si cu cei care si-au inceput viata sexuala, mai ales barbatii..nu concep o relatie fara raporturi sexuale. Pur si simplu asa trebuie sa fie. Virginitatea in ziua de azi de la foarte putin in jos mai e considerata importanta. Nu zic s-o faci doar pentru ca "asa trebuie", dar altfel nu poti avea o relatie. Mai ales cu barbati in toata puterea cuvantului.n-o sa poata sta sa se uite la tine sau numai sa va sarutati, sa va plimbati si cam atat. Ai prins ideea?happy

| Etiene a răspuns (pentru allekssxa):

Bebeluso, cand iti vin ideile; inainte sau dupa ce faci pe tine? Adica, gata, l-am vazut si pentru ca il dor pe el testicolele eu trebuie sa stau cu cracii in sus.Nici cateaua in calduri nu se ofera primului venit.Prietenia,empatia intre cela doua persoane, dragostea nu se nasc cerandu-i fetei, ori ori pentru ca,, altfel nu poti avea o relatie,, Asta seamana cu povestea sefului cu secretara; vrei sa te cu mine, nu, pa ca vine alta.Deci dupa parerea unei,, purii,, emancipate de la varsta de 3 luni, ca o fata sa fie plimbata trebuie, neaparat, sa fie si fu...garita. Felicitari.