Te simti vinovata pentru ca esti prinsa intr-o situatie oribila.
Intram in relatii pentru a oferi si a primi la randul nostru iubire.
Te simti iubita? Eu cred ca nu, de asta ai cautat iubire in alta parte. Ai vrut chiar sa te desparti!
Nu o sa-ti placa ce-ti voi spune, dar tu nu esti intr-o relatie cu iubitul asta al tau. Nu-ti acorda nici macar atentie, nici iubire, nici respect. Te tine la degetul mic, nu care cumva sa pleci in alta parte. Doar te foloseste. Iar el probabil are alte relatii, acolo merge atentia lui.
Roaga-te, cere sfatul unui Duhovnic sa te indrume.
Eu cred ca lectia ta in situatia asta este sa inveti sa te iubesti pe tine, sa te respecti si sa iei decizii mai bune in viitor.
Sa fii iubita!
Da, la Dumnezeu și lisus Hristos este bine venit orice om de pe fața pământului, de la Dumnezeu și lisus Hristos nu vă întoarceți calea orice ar fi și orice ați face în limita umanității și iertării. Fiindcă există și păcate ce nu pot fi iertat. Iar acele păcate sănt cu Adevărat grave de tot dezumanizări grave!
Mergi la Biserică și roagă-te cu Adevărat la Dumnezeu și lisus Hristos din toată inima și tot sufletul tău cu Adevărat Dumnezeu și lisus Hristos niciodată nu va respinge oamenii!
Nu te mai simtii vinovata, asta este si mergi inainte! Credinta trebuie sa o ai in suflet!
In viata trebuie sa te intereseze de tine si sa nu ai scrupule!
Cand prinzi gasca, trebuie sa o jumulesti! : )
Despărțiți-vă, este cel mai bun lucru care poate să se întâmple, dacă vei mai sta mult cu actualul, îl vei înșela 100% din nou.
Păi tocmai asta spuneam ca acum am luat o de la 0, a avut și el o perioadă mai proasta și a fost așa. Acum o luăm de la 0 împreună, ne axăm pe viitor ceea ce până acum nu am făcut din cauza lui, ne axăm pe noi și pe relație
Din ce spui tu aici, nu se știe cât timp va dura, acest luat de la 0.
Alee1 întreabă: