| Marbella188 a întrebat:

Am o relatie de 2 ani de zile si pana acum aveam contacte doar protejate cu prezervativ. El voia fara dar eu nu. Acum am inceput fara. E vreo problema? Adica analize avem si este totul ok. Exista vreun risc? El are grija si tot timpul cand se termina iese si mai dureaza putin pana sa se termine. E vreun risc? Si mentionez ca nu cred sa aiba lichid dintracela deoarece e mereu uscata.
Precizez ca avem contacte neprotejate in ultima zi de menstruaţie si pana la începutul saptamanii fertile si mai avem inainte de inceperea menstruatiei, cu 2 -3 zile inainte. In rest avem doar protejat cu prezervativ. Multumesc!

5 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Bineinteles ca exista intotdaeuna riscul de sarcina, mai ales daca faceti mai multe partide de sex consecutiv.
Dar la boli cu transmitere sexuala, te-ai gandit?
Cu siguranta el nu a fost virgin si a mai avut sex neprotejat cu altele, asadar sunt sanse mari sa aiba boli, pe care nu-i musai sa le vezi, dar pe care le vei simtii la un moment dat (HIV, sifilis, HPV, clamidia samd).

| Marbella188 explică (pentru Violleta2022):

Avem analizele şi e totul ok. Şi nu exista mai multe partide. O data doar

| sofisis a răspuns:

Da, exista oricand risc de sarcina. De cate ori trebuie sa pui intrebarea? Crezi ca daca o repeti de 7 ori se schimba regulile anatomiei?
Metoda asta va fi mereu riscanta pentru simplul fapt ca barbatii pot elimina oricand sperma in timpul actului sexual fara sa simta iar corpul femeii poate avea inclusiv ovulatii spontane sau perioade fertile absolut aleatorii...
Nici corpul tau nici al lui nu sunt masinarii sa functioneze dupa niste parametrii rpestabiliti.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat