Pai el ori te insala, ori este virgin, ori te iubeste foarte mult.Iar daca este ultima varianta cred ca ar trebui sa mergi la un pisholog, pentru ca un astfel de barbat nu gasesti des.
Daca nu esti pregatita inca de acest pas chiar daca au trecut 2 ani exista posibilitatea ori sa ai o varsta mica si atunci este normal sa nu ti se fi dezvoltat atat de mult partea asta cu atractia sexuala, ori nu il iubesti indeajuns incat sa crezi ca el e acela cu care trebuie sa faci asta, ori ai suferit o trauma legata de sex si atunci ai o bariera de care te tot lovesti.
Cred ca trebuie sa analizezi bine situatia si daca in caz ca el e ceia ce iti doresti sa mergi la un psiholog cu care sa discuti si care sa te lamureasca.
De inselat nu cred ca e vorba iar virgin el nu mai e. avem aproape 20 de ani amândoi. Cat despre trauma nu exista asa ceva. Însă din cauza faptului ca eu sunt încă virgina la vârsta asta și mi am tot auzit prietenele ca prima data doare foarte tare și alte lucruri mi s-a instalat frica asta foarte mare și nu știu cum sa scap de ea pentru ca asa cum am zis și eu îmi doresc lucrul asta cu el, îl iubesc foarte mult și consider ca merita sa fac asta pentru el
Pai daca aveti deja 20 de ani nu stiu care mai este problema.De durut doare putin ca e normal se rupe pielea aia acolo dar daca are rabdare, foloseste lubrifiant si te excita inainte poate sa fie suportabil. Faceti in aceias seara/zi de mai multe ori si scapi de tot e ca si la stomatolog, te doare o data da sti ca scapi. Daca nu risti sa il pierzi sau sa il "obligi " sa te insele.
Se va modifica în vreun fel corpul meu după asta? Am auzit chestii legate și de aspectul asta cum ca te îngrași și mai știu ce... și cum ar trebui sa o facem prima oara, cu sau fără protecție, ma refer cum ar fi mai plăcut și mai puțin dureros
Sunt doar simple mituri si povesti fara a avea vreo baza reala, toate convingerile/aprecierile cum ca dupa inceperea vietii sexuale s-ar produce schimbari ale formei exterioare a coprului femei. Este stiut/cunoscut faptul prin folosirea prezervativului in timpul actului sexual de dezvirginare, penetrarea vaginului se produce mult mai usor datorita lubrifiantului existent pe prezervativ. S-a constatat ca durerea apare/se produce chiar si daca este folosit prezervativului fiindca aceasta se produce practic intotdeauna fiind inevitabila, insa prin folosirea prezervativului durerea resimtita va fi foarte mult redusa si va avea o intensitate de doar 1/3 sau chiar 1/4 fata de cea care s-ar simti in cazul in care nu este folosit prezervativul. In plus dispare si stresul privind teama de a nu ''scapa'' chiar si din greseala sperma in vagin, astfel ca se evita producerea unei sarcini nedorite. Multa sanatate!
Ti-a raspuns corbul...
Daca eventualele schimbari te obsedeaza: este cazul sa il lasi liber si sa te calugaresti! NU-L MERITI PE ACEST BARBAT!
Nu am fost destul de clara când am spus sa nu ma judecați? Nu ma obsedează absolut nimic, ci din contra am specificat ca vreau sa fac asta cu el pentru ca merita. Am pus niște simple întrebări pentru ca sunt la început de drum și nu vreau sa fiu neinformata și sa ma trezesc după cu cine știe ce, am pățit aia și aia și aia. Măcar respectul pentru faptul ca sunt virgina la 20 de ani ai putea sa îl ai și pentru faptul ca nu ma arunc, cu capul înainte ca altele și după se trezesc gravide la 14 ani și cu SIDA și toate cele. Nu îl merit pentru ca? Ma cunosti cumva sau ne cunoști? Sa ma călugăresc pentru ca? Dacă tu ești ofticat ca nu ai avut parte de o virgina e problema ta băiatul meu. Îmi pare sincer rău pentru concepția ta de bărbat. Dacă vrei sa îmi dai un sfat util îl accept cu mare drag, dacă nu te rog sa nu mai comentezi aiurea
Resecta acest barbat pentru tot ce iti ofera! fii pentru el unica femeie pe care sa o pretuiasca si sa o iubeasca mai mult decat pe parintii lui. sa aveti o casnicie frumoasa si nici macar timpul infinit sa nu va desparta!
Mulțumesc asemenea!
A început să te atingă cam mult pentru a te mai numi acum virgină. Nu te a penetrat,asta e altceva. Ai simtit plăcerea sexuala si ai partener, esti dezvirginata psihic. Trupeste, fie ii faci sex oral, fie il lasi sa îmbrățișeze alt vagin. Dacă nu mai are răbdare, te vrea pentru sex.