Exact asa eram si eu. Doamne, ma vad pe mine acum 2 luni in ceea ce spui tu. Prietenul meu se comporta absolut oribil, nu-i pasa, nu ma baga in seama, nu-mi facea poftele, in timp ce celalalt era atat de dulce si frumos si atent. Asta tine de cat de capabil este un barbat sa tina o femeie langa el Nu doar femeile trebuie sa-i tina pe barbati langa ele.
Crede-ma te inteleg prea bine, insa alegerea e doar a ta.
Bună, dacă prietenul tău te iubeste si sinte ti de mult timp impreună nu renunta la el, dacă acesta de care i ti place tie este căsătorit?
Nu,nu e casatorit.
Am trebut si eu prin asta, cand stateam cu iubitul meu in casa dupa o relatie lunga, m-am indragostit de-un coleg de scoala care e mai apropiat varstei mele. Eu am dat la o parte 2 ani, la tine sunt 3 si relatia pare fi mai serioasa decat ce aveam eu...
Ai grija ce faci trebuie sa te decizi
:
- ii spui prietenului ca vrei sa va despartiti si ramai cu colegul de munca, asta dupa mine ar fi greseala pe care ai putea s-o faci
- sau ii zici colegului ca vrei sa fiti doar prieteni daca vezi ca bate apropouri
Exact asa eram si eu. Doamne, ma vad pe mine acum 2 luni in ceea ce spui tu. Prietenul meu se comporta absolut oribil, nu-i pasa, nu ma baga in seama, nu-mi facea poftele, in timp ce celalalt era atat de dulce si frumos si atent. Asta tine de cat de capabil este un barbat sa tina o femeie langa el Nu doar femeile trebuie sa-i tina pe barbati langa ele.
Crede-ma te inteleg prea bine, insa alegerea e doar a ta.
Fluturasii nu ne cer voie atunci cand vin, si nici atunci cand pleaca, dar... crede-ma, relatiile cu vecinii si/sau cu, colegii de serviciu, nu aduc nimic bun, doar simple aventuri si multe barfe.
Scuză-mă, dar prima relaţie ce a fost? Dragoste sau bătaie de joc?
Ţi-ai bătut joc de el, sau l-ai lasat sa-si bata joc de tine?
Lovitura pe care o va primii prietenul tău actual, aflând că îl părăseşti pentru un coleg de muncă va fi colosală, eu zic să te gândeşi bine înainte să faci ceva ce poţi regreta.