Exista si tipe agresive si nesimtite, care se dau la un tip, daca il plac, sau daca li se pare ca nu il meriti. Se poate sa o tina de rezerva si sa flirteze, se poate si mai mult. Tu ai mentionat doar vechimea voastra, nu si varsta voastra, gradul de experienta, nu si calitatea relatiei, si cat de bine va ( mai ) este, etc. 3 ani uneori este destul de mult la niste tineri. Incearca sa il provoci la inca o discutie, sincera, si vezi cum reactioneaza, tonul, privirea, atitudinea, etc. Success!
Ummm, de ce îi cauți în telefon? Mi se pare cel mai de cct lucru să-ți controlezi prietenul/prietena peste tot.
Dacă după 3 ani nu ai încredere și "nu știi ce să faci/ ce să crezi" nu-mi imaginez 3 ani frumoși.
Dacă simți că te-a înșelat ori că nu poți avea încredere în el, despărțiți-vă.Vă chinuiți doar.
Baftă!
Asa fac baietii.Trec nume de baiat ca poate nu-si da seama prietenele lor.E destul de veche "moda"asta.
Așa, detalii, mult mai bine.
N-ai nimic concret acolo. Nu e ca și cum l-ai fi văzut cu ea în parc, hrănind porumbeii. Depinde doar de tine dacă vrei sau nu să rămâi cu el.
Dacă aș fi în locul tău, m-aș despărți de el din simplu motiv că a trecut-o în telefon cu nume de băiat.
Daca te-a inselat o data, te va insela mereu.ai de ales:sa te comporti ca o naiva in continuare sau sa-i zici PA!
sa-i spui ca daca a fost pusa acea fata sa va desparta, atunci de ce avea nume de baiat in telefon?Daca tu crezi vrajeala asta, inseamna ca nu te duce mintea.
Salut! FUGI! Sunt de acord sa faci ce zice NH4OH.Apoi da-ti timp 1-2 zile sa te gandesti asupra viitorului relatiei cu acel tip.3 ani este mult timp, dar nu chiar asa mult.
Poti trai cu gandul ca te-a inselat? Daca da ramai in relatie, pune umarul si fa mai mult decat ai facut pana acum. Daca nu-nu te mai uita inapoi ca nu te merita.Meriti pe cineva mai bun langa tine.
E o decizie grea, dar, vorba aia,''face toti bani''.
Salut.
Minciunele din-astea făcea și verișorul meu mai mare care e bărbat în toată firea, chiar el mi le-a spus amuzându-se de tâmpeniile pe care le-a putut face în trecut. Este clar că iubitul tău a vrut să nu aflii de ea și de aceea a trecut-o cu nume de băiat.
Cel mai bine este să-i iei telefonul o dată fără să știe și să te duci mai departe de el pentru a o suna pe acea fată și a discuta. Dacă e trecută Mihai, probabil pe ea o cheamă Mihaela, așa că. atunci când suni, întrebi " Alo, tu ești Mihai?" iar ea va răspunde " Nu, sunt X-uleasca " sau probabil te va lua la întrebări. I te prezinți apoi " Eu sunt Denisa (sau cum te cheamă), iubita lui ( cum îl cheamă pe iubitul tău) de 3 ani de zile, ce cauți tu în telefonul lui?
Măcar să-ți spună și ea ce și cum, poate aflii informații, de când timp e cu ea sau ce a făcut cu ea, unde s-au cunoscut. O altă variantă e să îi iei tu rapid nr de telefon ei și să o suni de pe telefonul tău, dar ii pașnică, nu cu o voce de ucigătoare
Baftă.
Ai doua variante: Ori fata aia e un stalker care nu il lasa in pace si a trecut-o sub nume de baiat, pentru ca nu vrea sa te ingrijoreze, ori te inseala.
Nu trave concluzii pripite, aşteapă o dovadă clară, poate băiatu' îți spune adevarul.
Poate ca era o gluma facuta de un "prieten". mie mi s-a intamplat sa ma despart de fosta prietena din cauza la cel mai bun prieten, caz asemanator ca al tau!, cel mai bine ar fi sa pui un prieten sa il/o sune... sa vezi ce sccoate de la el\ ea, multa bafta!
Mi-a recunoscut ca este fata, si el a spus ca a trecut-o cu nume de baiat!
atunci ascunde el ceva...o relatie de 3 ani jumatate este o perioada mare, ai observat schimbari de comportament ( in rau ) la el, se comporta de ceva timp mai "rece" cu tine?
Tu inca il iubesti si ti-e greu sa accepti faptul ca el te-a inselat. Imi pare rau pentru tine, dar daca e trecuta cu nume de baiat evident te-a inselat.
E clar..imi pare rau dar se vede de la o posta ca te-a inselat dar nu vrea sa te piarda nici pe tine..incearca sa vb cu el si spune-i direct ce simti, spune-i ce crezi, spune-i ca vrei adevarul, mult noroc!
Ba, deci, uite, deci fi atenta, te duci si ii zici asa, "Bhey, eu te iubii da, si tu ar trebui sa ma iubii da, dar tu pari ca nu prea ma iubii asa vad eu, deci uite cum facem, o sun pe tanti asta da, si o chem si facem un sex in trei, si asa eu iti arat ca te iubesc, si de asemenea, iti arat ca sunt mai bun la pat decat parasuta asta cu care tu te paraditezi" Dupa faceti o partida in trei, si totul se sfarsete super ultra bine.