| Flavius5670 a întrebat:

Buna, am o relație de 3 luni.
Și sa ma m..singur pe lângă ea, ca ea nu duce cât vreau eu. Menționez ca am 22 de ani și îmi place sa trimit poze fetelor si sa primesc, îmi place sexul online cu fete și nu ma pot abține. Ele zic ca sunt bun și arat și bine (ele zic asta nu eu) si nu știu știu ce sa fac dar îmi si place. Ele mai spun si ca o am mare dar eu nu cred asta pentru ca un 21 nu mi se pare mare, vreau un sfat.

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă ai penis mare cum spui învață cum să faci sex cu el.

| Flavius5670 explică (pentru anonim_4396):

Eu voiam sa zic ca ea nu vrea sa facă de câte ori vreau eu și așa ajung la poze și video URI și sex online cu altele
Nu e problema ca nu duce ea problema e la mine și la cât de mult vreau eu sa o fac

| anonim_4396 a răspuns (pentru Flavius5670):

La 22 de ani ori faci sex și de 3 ori pe zi ori te masturbezi și de 3 ori pe zi, nu poți să faci sex zilnic cu o femeie de 20 - 22 de ani de 2 - 3 ori pe zi că nu poate ea.

| Hollyg a răspuns (pentru Flavius5670):

Femeile iubesc sexul ala fel de mult ca bărbații atat timp cat este cantitativ. Degeaba vrei tu sa dai de 2-3 pri pe zi, daca tu ajungi la extaz si ea nu. Logic ca a doua oară sau a treia oară nu mai vrea. Sexul este o arta, si nu este doar despre tine cat iti place si cum iti place, ci si despre partenera ta. Învață sa folosesti ce trebuie si cum trebuie, pune si plăcerea ei pe același loc cu a ta, si o sa ai parte de surprize happy