| furnxixa a întrebat:

Bună,am o relație de 3 luni,iar noi nu am făcut deloc dragoste, îmi spune ca este atras de mine,exista atingeri din partea lui,dar pe mine nu ma lasa sa l ating,când îl întreb îmi spune sa mai aștept, dacă insist pe tema asta deja se enervează... De ce oare?

9 răspunsuri:
| Miruna333 a răspuns:

Cred ca este super anxios si si-ar da drumul imediat, si n-ar vrea sa pice prost in fata ta

| furnxixa explică (pentru Miruna333):

Nu stiu dacă asta este problema, el a mai avut și alte relatii

| VoidEternal a răspuns:

Greu de dat cu parerea in blind asa, dar ai dreptate sa ti se para ciudat.

| Kufu95 a răspuns:

Poate este asexual, te-ai gândit la asta?

| DenDenX a răspuns (pentru Kufu95):

Nu cred că ar fi asexual, eu personal nu pot sa înteleg cum o persoană asexuală poate avea relație, gen de ce sa-si mai facă. părerea mea este că nu este asexual..este mai timid probabil.
O PERSOANA ASEXUALA nu cred că ar sta vreodată într-o relație.

Acum poate mă însel eu nu știu

| DenDenX a răspuns:

Probabil e mai timid cand vine vorba de situații de genul

Poate nu știe ce ar trebui să facă..nu poate lua o decizie..nu se simte el okk

Mai așteptați.

Mai așteptati câteva luni iar după aia mai vorbește cu el

| Doru51 a răspuns:

Nu mi se pare normal,sunt convins că ești o fată atrăgătoare,este de neînțeles,cum te atinge dar nu merge mai departe?! nu pot sa cred, nu pot sa înțeleg... încearcă în timp ce el te atinge, te mângâie, să îl atingi și tu în zonele mai erogene.cel puțin îți dai seama daca simte ceva, trăiește clipa

| Kufu95 a răspuns (pentru DenDenX):

Te înșeli, eu chiar cunosc persoane, care sunt și căsătorite, se bucură de alte lucruri, relația lor nu este bazată pe sex sau să gasească o frumusețe rară, ală cred că este cu adevărat respesctul într-o relație. Nu, cum încep oamenii să îmbătrânească sau au o problemă de sănătate, persoana cealaltă fuge.

Răspuns utilizator avertizat