| LAURCOXY a întrebat:

am o relatie de 4 luni si ceva cu prietena mea(AMANDOI AVEM 17 ANI). .suntem la o distanta de vreo 300 de km ne-am intalnit de vreo 3 ori si vorbim foarte des la telefon.amadoi suntem sportivi si tot asteptam clipa cand ne vom intalni la concursuri si in deplasari in vara care va veni.vreau sa ma ajutati credeti ca mai dura relatia pana atuncii.mentionez ca am intretinut relatii sexuale cu ea si pe deasupra era si virgina.ea zice ca tine mult la mine si mie nu prea mi se pare.tot timpul sunt gelos si cred ca ma insala ...nu stiu ce sa mai cred.ajutati-ma pls dati-mi niste sfaturi dau fundita.sfaturi de orice gen

1 răspuns:
| Byencutsza a răspuns:

Daca a avut incredere sa se culce cu tine mai ales ca era virgina eu cred ca tine la tine deoarece asta conteaza pentru o fata foarte mult asa ca daca dragostea voastra este adevarata relatia sigur va rezista. Tu nu ai de ce sa fii gelos pentru ca, repet, pentru fete primul conteaza foarte mult si sigur tine la tine. Trebuie sa fi gelos doar daca iti da motive nu daca o suni odata si nu raspunde din prima de exemplu...ai incredere asta sigur o sa ajute relatia voastra.
Mult succes :*